Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!
new

Væg Adapter

Væg adapter med USB port til opladning af din e-cigaret. Har du ikke nok adaptere til at oplade alt dit elektroniske udstyr eller skal du bruge en adapter til kontoret så er din løsning her. Vægadapteren kan oplade ALLE e-cigaretter, såfremt man har det rigtige kabel (evt. det der følger med e-cigaretten).

Ikke på lager

Husk ekstra tilbehør

Eleaf Micro USB Kabel
20,00 kr
eGo USB Oplader
30,00 kr
Micro USB Kabel 2m
49,00 kr
Max Opladning AMP1.0
Strøm Input5V

Væg adapter med USB port til opladning af din e-cigaret

Én ting som typisk ikke følger med i kassen når man køber en e-cigaret, er en vægadapter. Bare plug den i en stikkontakt og oplad din damper.
Væg adapteren er ret handy, og kan oplade alle e-cigaretter, såfremt man har et kabel der passer til e-cigaretten. Der medfølger altså IKKE kabel, når man køber en vægadapter. 
Vægadapteren kan også tilsluttes nogle eksterne batteriopladere, blandt andet Efest Slim K2 og Aspire Breeze Charging Dock

Kan kombineres med diverse ladekabler med USB stik. Det vil sige både eGo/USB, mikro USB osv. Adapteren er udørt i sort plast og har et max input på 240V.

Specifikationer

Input: 100-240V - 50/60Hz 100mA
Output: 0.8 amp
Naturligvis CE og ROHS mærket

Tilbehør

Eleaf Micro USB Kabel
20,00 kr
eGo USB Oplader
30,00 kr
Micro USB Kabel 2m
49,00 kr

Indsend din bedømmelse

Varen er nu lagt i din kurv
Copyright © Damphuen.dk