Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Mundstykker / Driptips

Joyetech Spiral Mundstykke
15,00 kr
SMOK Cobra DripTip
39,00 kr
Versicolor DripTip - 510
15,00 kr
Driptip Flad - 510
15,00 kr
Flat Aluminium DripTip - 510
20,00 kr
Ribbon DripTip - 510
15,00 kr
Wismec Amor NS Pro DripTip
29,00 kr
Driptip Plast - 510
15,00 kr
Drip Tip Shorty
15,00 kr
Barrel DripTip - 510
15,00 kr
Eleaf iCard Mundstykke
2,00 kr
Snakeskin Resin DripTip - 510
45,00 kr
Atlantis 2 DripTips
25,00 kr
Honey Comb DripTip - 510
39,00 kr
Aspire Degerm Sterilizer
169,00 kr

Viser 1 - 15 af 15 varer

Mundstykker / driptips

Et mundstykke, også kaldet en driptip, er den del af e-cigaretten som du suger i, og som dampen kommer ud af. I nogle tilfælde når man køber en tank eller et kit, følger der et andet mundstykke med som du kan bruge hvis du ikke er tilfreds med det i forvejen monterede mundstykke. 
Mundstykket er i virkeligheden mest et spørgsmål om komfort, men det er selvfølgelig også relevant hvor meget damp du skal have ud, og er en af afgørende dele for udseendet på din driptip. 

Dampen kan godt have en tendens til at blive meget varm, hvis den skal ud af et meget lille mundstykke kontra et større mundstykke. Hvis du har en lille e-cigaret som ikke producerer særlig meget damp, kan du uden problemer have en lille mundstykke på. 

 

Forskellige typer driptips

Der findes grundlæggende to typer af driptips. En 510 driptip, og er 810 driptip. Disse tal fortæller noget om størrelsen på driptippen i mm. Nogle e-cigaretter bruger en 510 driptip, og nogle bruger en 810. Har du en e-cigaret som bruger en 810 driptip, men ønsker en 510 driptip, kan du nemt sætte en adapter på og få det mundstykke du ønsker dig. 

Det er ikke svært at udskifte et mundstykke. Faktisk er det så nemt som at tage fat om mundstykker og hive det af, og så presse det nye mundstykke i. Bruger du en adapter, er det samme historie, men så skal adapterer bare i før du putter det nye mundstykke i.

 

Design 

Der findes mange typer af designs på en driptip, og det er mest et spørgsmål om æstetik og komfort. Nogle driptips fås med et særligt mønster eller en særlig farve, som måske vil matche din e-cigaret godt. Mundstykket er også en af de dele som kan være med til at personliggøre sin e-cigaret, hvis man synes det er hyggeligt. 

Nogle driptips fås med det som hedder et anti spit-back filter, som forebygger væske i munden når man damper. Dette laves for eksempel ved at sætte en spiral ind i mundstykket, som vil opsamle mest muligt af eventuelt "spyttende" væske, så man undgår det sprøjtende væske som somme tider kan forekomme hvis man for eksempel har skiftet coil. 

Driptips fås også i forskellige former. De fås flade som kaldes for et "andenæb", runde, lange, korte, i forskellige specielle design, og hvad der ellers ikke findes både Damphuen og rundt omkring i verden. 

Copyright © Damphuen.dk