Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Få vist sortiment og billeder ?

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin
§ 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkter & billeder

Flasker - Altid brugbare

Man kan få mange typer af flasker, og de er alle gode til noget forskelligt. De er handy i en del sammenhænge som damper.
Vi har masser af flasker at vælge imellem, uanset om du er ude efter flasker til at blande din e-jucie i, en lille lommevenlig flaske til at hælde din væske over i - eller flasker til at opbevare din base i. Uanset hvilken type flaske du er ude efter, har vi helt sikkert en der matcher dit behov!

Viser 1 - 8 af 8 varer

5,00 kr
10,00 kr
14,00 kr
20,00 kr
25,00 kr
19,00 kr
30,00 kr
6,00 kr
4 score af 1 Bedømmelser
4 score af 1 Bedømmelser

Viser 1 - 8 af 8 varer

Flasker

Uanset om du er selvblander af e-juice, eller har brug for noget større/mindre at opbevare din e-væske i, har DampHuen masser af flasker i alverdens størrelser og former at dække dig ind med.

Vi har et bredt udvalg af forskellige typer flasker, som alle er gode til forskellige formål. Tag et kig flaske kategorien, mon ikke du kan finde en flaske til DIT formål?

 

Hvad bruger man dem til? 

Flasker kan bruges til at blande væsker i, til at hælde færdige væsker over i, til at opbevare din base, eller til noget helt andet end e-juice - det bestemmer du helt selv. 

Det kan være praktisk at have mindre flasker at hælde sin e-juice på, i stedet for at skulle have eksempelvis sin 100 ml flaske med sig over alt. 
Damphuens drypflasker er lavet i blød plast så det er nemt at fylde væsken fra flasken og over i sin tank, og kommer med drypspids og et børnesikret, orange skruelåg. Disse flasker har deres fordele i den bløde plast, billige pris og deres mange forskellige størrelser.

Du kan også få større flasker som har en anden form og kan indeholde op 60 eller 120 ml e-juice - chubby gorilla style flasker. Disse er dog lavet anderledes. De er gennemsigtige og lavet i hård plast med et andet skruelåg. Deres aflange form gør at de ikke fylder særlig meget på trods af hvad de kan indeholde, og deres store åbning gør det super nemt at hælde væske i uden at spilde.  

Endelig er der 500 ml flaskerne - både med skruelåg og med tud -, som kan bruges til at blande eller opbevare base, lave en ORDENTLIG omgang af din favorit e-juice, eller hvad du ellers kan finde på af kreativiteter. De har deres fordel i den store kapacitet, og tud flaskerne er nemme at trykke på. Hvis du for eksempel bruger den til abse, kan du nemt stikke tuden ned i en mindre flakse og trykke på den. Så slipper du for besvær med at spilde, tragte, base der løber og så videre. 

 

Genbrug af flasker

De fleste af de flasker som købes hos Damphuen, kan uden problemer genbruges. Du kan vaske flaskerne i varmt vand, eller du kan skolde dem, og så kan du ellers bare fylde dem igen og igen og igen, indtil de til sidst giver op. 
Til dette er det måske værd at knytte en kommentar - hvis du har intentioner om at gebruge dine flasker, er det en god idé ikke at skrive på dem, men at tage etiketten fra aromaen og sætte over på din drypflaske. Det er trods alt nemmere at få etiketter af end sprittusch. 
Vær også forsigtig når du skal have drypspidsen af, da de nemt kan blive deforme hvis man bider i dem eller bruger en tang. 

Copyright © Damphuen.dk