Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Adapter og converter til din E-cigaret

Det kan i nogle få tilfælde være nødvendigt at benytte en omformer eller adapter for at få din tank og dit batteri til at passe sammen på din elektroniske cigaret. 

Viser 1 - 10 af 10 varer

510 til eGo Adapter
19,00 kr
810/510 DripTip adapter - Delrin
20,00 kr
Eleaf iStick Basic 510 Connector
20,00 kr
eGo Converter Ring
15,00 kr
SMOK Big Baby Chimney Adapter
59,00 kr
Eleaf Ello tank forlænger adapter
15,00 kr
Eleaf iStick Basic eGo Connector
20,00 kr
810/510 DripTip adapter - Metal
25,00 kr

Viser 1 - 10 af 10 varer

Adaptere

Her kan du finde adaptere med en masse forskellige formål, til en pris der er til at betale. Adaptere kan bruges i mange forskellige sammenhænge, er super praktiske og gør i mange tilfælde at man ikke behøver at købe nyt udstyr alligevel. Så står du med to dele der ikke passer sammen - frygt ej! Måske kan du finde en løsning i adapter kategorien. 

 

Hvad bruger man dem til? 

Adaptere generelt bruges til at konvertere én indgang/udgang/gevind eller hvad det nu end kan være, til en anden. Hvis du for eksempel står med en tank som skal have et større glas, kan det være nødvendigt at bruge en adapter som kan sættes oven på brænderen for at gøre selve tanken længere så den passer sammen med glasset. 
Det kan også være du står med en tank som har en driptip der er alt for stor til din mund, og du gerne vil have et mindre mundstykke, og så vil du have brug for at gøre det hul du sætter mundstykket ned i mindre.  

Der kan være mange årsager til at man har brug for en adapter - men uanset hvilket problem du står med, så tag lige et kig i adapter kategorien før du giver helt op! 

Copyright © Damphuen.dk