Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!
new

SMOK Majesty Resin

SIK ID: 00219-17-12669 Majesty Resin Edition 225W TC Box MOD

Smok Majesty Resin er et stilrent og funktionelt mod som kommer i de smukkeste farver. 

Der er masser af funktioner at benytte sig af, som f.eks. temperaturstyring, puff-counter, flere forskellige menu-farver at vælge imellem, plads til 2 x 18650 batterier, stor, lækker og ergonomisk fire-bar, og skærm som tydeligt viser dine data. 

469,00 kr inkl. moms
Beklager, dette produkt er ikke tilgængeligt i Danmark
Se forklaring (Video)
469DKK

Husk ekstra tilbehør

Nitecore D2 Oplader
249,00 kr
Væg Adapter
29,00 kr
Variabelt OutputJa
Max Watt225
Min Watt6
Batteri Internt / EksterntEksternt
Batteri inkluderetNej
Batteri Antal2
Batteri Celle18650
GenopladeligtJa
Max Opladning AMP1.0
Display TypeLCD Color Display
TC MulighedJa
FormFirkantet
MaterialeResin, Rustfrit stål, Zinklegering
Connector510

SMOK Majesty Resin

Her kan du glæde dig til et MAJESTÆTISK mod! Hver en detalje fortæller hvad ekslusiv betyder. De lækre resin-farver, den store fire-bar, alle de lækre funktioner... Lad os da kigge på det! 

Først og fremmest er Majesty udstyret med en VILDT fed og stor farve skærm som har en fantastisk opløsning der gør selv de helt små ting knivskarpe at se på.
Oven i hatten er Majesty udført i det ekstremt lækre materiale kaldet "resin" som er blødt at røre ved, men samtidig er super robust og hamrende flot at kigge på. Majestys store, ergonomiske fire-bar blender godt ind og giver dig en nemmere dampoplevelse.

Naturligvis har Majesty også alle de populære funktioner der forventes af en e-cigaret i denne klasse, som f.eks output på op til 225 watt, temperaturstyring, preheat funktion, sug-tæller, robust design og smækfyldt med sikkerhed.

 

Menuen

Moddet har naturligvis en menu som du kan bruge til at navigere i dine indstillinger. 3 hurtige klik på den store fire-bar giver dig adgang til den avancerede menu hvor du kan skifte farve-tema, indstille pre-heat, temperaturstyring, nulstille din puff-tæller og en masse andet sjov og ballade.

 

Saft og kraft  

Der er hverken sparet på saft eller kraft når vi snakker om Majesty moddet. Der er nemlig plads til 2 x 18650 batterier (medfølger ikke) som sættes i fra bunden af med en stabil batteriklap. Moddet viser status på hvert batteri individuelt så du kan følge med i batteriernes data. Majesty moddet har et max output kan nå helt op på 225W, så du får muligheden for at blæse de helt store skyer! 

 

Indhold i kittet

  • 1 x Majesty Resion mod 
  • 1 x Mikro-USB kabel til ladning
  • 1 x brugermanual 

Tilbehør

Samsung 25R 18650 - 2500mAh
45,00 kr
5 score af 2 Bedømmelser
5 score af 2 Bedømmelser
Nitecore D2 Oplader
249,00 kr
Væg Adapter
29,00 kr

Indsend din bedømmelse

Varen er nu lagt i din kurv
Copyright © Damphuen.dk