Butik og Åbningstider Nyheder Dampblog Tilbud Kontakt | Bestil inden kl 17:00 så afsender vi samme hverdag!

VPG / VG / PG Base 100ml, 1L og 5L til DIY e-juice

VPG base er uden nikotin, og fås i forskellige størrelser og blandingsforhold. Du kan både købe ren PG og VG og blande det selv så du helt selv har kontrollen over dine blandingsforhold, eller du kan købe en mængde base i de blandingsforhold du ønsker. Base bruges til at blande sin egen e-juice med base og aroma, og kan nemt tilsættes nikotin hvis du ønsker, eller den kan dampes som den er.  
 

Viser 1 - 5 af 5 varer

VPG 50/50 Base
29,00 kr
VPG 70/30 Base
29,00 kr
VG 100/0 Base
29,00 kr
VPG 80/20 Base
29,00 kr
PG 0/100 Base
29,00 kr

Viser 1 - 5 af 5 varer

VPG? PG? VG?

VPG er en sammentrækning af VG og PG, og indikerer faktisk bare at der er tale om både VG og PG. 


Men hvad er så VG og PG?

VG står for vegetabilsk glycerin og PG står propylen glykol som er de to komponenter man bruger til at lave e-juice af. Her kan du finde baser af ren VG, ren PG og base i forskellige blandingsforhold. 

Forskellen på VG og PG

VG er tykkere end PG, og er meget velegnet til at lave damp. Fordi VG er tykkere, kræver det en kraftigere coil for at kunne fordampe det. VG og PG har forskellige egenskaber. 

VG er tyktflydende optager let vanddamp fra sine omgivelser, og er derfor super godt til at lave tyk, blød damp. Til gengæld er det ikke særlig godt til at give smag.
PG er tyndere, og giver dig lidt halskrads og er godt til at bære smag. Til gengæld giver PG ikke særlig meget damp. 

 

Base og nikotin

Hvis du er ude efter væske med nikotin, kan du med fordel kigge på vores basekits. Du kan også tilkøbe nikotin som du kan tilføre din VPG base. Man kan regne ud med nogle relativt simple regnestykker hvor meget nikotin der skal i en VPG base. 

Copyright © Damphuen.dk