Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Få vist sortiment og billeder ?

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin
§ 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkter & billeder

Nikotin Base Kit - En nem løsning

At købe et nikotin base kit, er lidt ligesom at købe en færdig mængde nikotin base. Grundet lovgivningen, skal du dog selv tilføje nikotinen (medfølger). I et nikotin base kit, får du alt hvad du skal bruge for at få en færdig blanding med nikotin base. Det eneste DU skal gøre, er at hælde al væsken over i den medfølgende flaske som kan indeholde al væsken. Disse smarte kits, fås i flere forskellige nikotinstyrker og blandingsforhold, og gør det ultra nemt at være selvblander. 

Viser 1 - 5 af 5 varer

Fra 159,00 kr
Fra 159,00 kr
Fra 159,00 kr
Fra 159,00 kr
Fra 239,00 kr

Viser 1 - 5 af 5 varer

Hvad er et nikotin base kit? 

Et nikotin base kit er et kit hvor du får alt hvad du skal bruge for at få 500ml færdig nikotin base. Vi har udregnet hvor meget nikotin der skal tilsættes for dig - så det eneste du skal gøre er at hælde indholdet af alle de flasker du får over i den tomme flaske som medfølger.

Nikotinbase bruger man til at blande sin egen e-juice med. Som selvblander, styrer man selv hvilken og hvor meget aroma og nikotinstyrke, og man kan også selv styre blandingsforholdene. Man kan lege med at skrue på en masse forskellige faktorer, og end da blande forskellige aromaer på kryds og tværs og opdage helt nye smagsvarianter.
E-juice laves af nikotin base og aroma, og det er faktisk det eneste man skal bruge (udover en tom flaske at blande i naturligvis). 

 

Med nikotinbase kittet får du

Det er forskelligt hvor meget nikotinfri væske og nikotinbase man skal bruge for at få en blanding i den nikotinstyrke man har valgt, derfor er det svært at sige præcis hvad man får med.

For informationens skyld, er her et eksempel på hvad man får med når man bestiller et 500 ml 50/50 nikotin base kit med 6mg nikotin:

6mg kit

  • 16 x 10 ml nikotinbase VPG 50/50 - 18mg
  • 1 x 10 ml nikotinbase VPG 50/50 - 12mg
  • 3 x 10 ml nikotinbase VPG 50/50 - 0mg
  • 3 x 100 ml VPG 50/50 base - 0 mg
  • 1 x Flaske 500ml m. skruelåg

 

Det eneste du så skal gøre, er alt hælde hele herligheden over i den store 500ml flaske. 

Hvorfor kan man ikke bare købe en færdig 500ml eller 1000ml nikotinbase?

I EU findes der en lovgivning omkring e-cigaretter, som vi skal overholde. Det betyder at en flaske med nikotinholdig væske ved salg ikke må indeholde mere end 10 ml. Derfor får du nikotinbasen seperat i 10 ml flasker, som du så selv skal hælde i. 

Heldigvis er det super simpelt og nemt når man køber et nikotin base kit. Du skal ikke regne ud hvor meget nikotin du skal bruge eller noget som helst andet besværlig, det er bare at bestille og blande sammen. 

 

Selvblanding af e-juice

Selvblanding er super sjovt, nemt og billigere end at købe dampklar væske. Det kræver ikke den vilde videnskab, og det er let at komme igang med. Her er det vildt praktisk at bruge nikotin base kittet, men det kan også fungere ved at købe en stor mængde base og selv regne ud hvor meget nikotin man skal bruge. 

Det første man skal bruge for at komme i gang med at blande selv, er naturligvis base. Man skal også bruge aroma at blande sin base op med, hvis man vil have smag i sin dampvæske. Derudover skal man selvfølgelig bruge nogle mindre flasker som man kan blande sin e-juice i.

Hvis man er begynder indenfor selvblanding kan det være en god idé at starte med et nikotin base kit, eller med et antal af vores 10 ml nikotin baser. På den måde kan lige lære det at kende, inden man kaster sig ud i blandingsforhold af VG/PG og tilsætning af nikotin. Det er den nemmeste måde at blande selv på, og en rigtig god måde at komme igang. 

Copyright © Damphuen.dk