Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Få vist sortiment og billeder ?

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin
§ 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkter & billeder

Nikotin Base VPG 10ml fra 0mg til 18mg nikotin

Damphuen´s Nikotin Base VPG i både 50/50 samt 70/30 blanding af VG/PG, eller i ren VG. Helt smagsløs og klar til opblanding med aroma/essens. Perfekt til selvblanding, nikotinboost, short-fill væsker, eller bare til at dampe som det er. Du kan få 10 ml nikotin baser i alle nikotin styrker, og i lige det blandingsforhold du gerne vil have. 
Husk at du får mængde rabat ved køb af mere end 10 styk af samme blandingsforhold. 

Viser 1 - 4 af 4 varer

Viser 1 - 4 af 4 varer

Hvad bruger man 10 ml nikotin base til?

Når man køber 10 ml nikotin base, får man en lille 10 ml flaske med nikotin base i de blandingsforhold og med den nikotinstyrke man har valgt. Man kan blandt andet bruge disse 10 ml nikotinbaser til at blande sin egen væske, booste en færdig væske med nikotin, eller til at dampe rent hvis man ikke ønsker nogen smag. Det er også disse nikotinbaser som følger med når man køber et shake'n'vape kit eller et nikotin base kit
Basen fås fra 0mg nikotin og helt op til 18mg, så man kan tilpasse sin væske nøjagtig som man vil have den.

 

Hvorfor kan jeg ikke købe større mængder? 

Det er altså ikke for at gøre det sværere for dig, at vi ikke sælger større mængder af nikotinbase end 10 ml. Der er en lovgivning der omfatter salg af nikotinvæsker, som medfører at det ikke er lovligt at sælge nikotinvæske i større mængder end 10 ml. Derfor skal de købes enkeltvis og hældes over i en større flaske, eller købes som kit (hvor de også skal blandes sammen). 

 

Hvad kan jeg bruge 10 ml nikotinbaser til? 

10 ml nikotin baser er rimelig praktiske i mange forskellige sammenhænge. Du kan købe nogle stykker og noget aroma som du kan blande sammen, hvis du vil prøve at blande din egen e-væske. Hvis du bedre kan lide at ryge de populære short-fill væsker, kan du også tilkøbe 10 ml nikotin baser for at opnå en nikotinstyrke. De fleste short-fill væsker har et lille skema nederst i produktet (hvis du finder det her på siden) som guider dig i forhold til hvor mange/hvilken nikotinstyrke 10 ml nikotin base du skal bruge, for at opnå den ønskede nikotinstyrke. 

 

Hvad er forskellen på alle disse nikotinbaser?

Der findes 10 ml nikotinbaser i forskellige blandingsforhold, og i forskellige nikotinstyrker. Endelig er der nikotinsalten. 
Nikotinbasen i blandingsforholdene 50/50, er blandet af 50% VG og 50% PG. Det vil sige at det er en forholdvis tynd væske med god smag og lidt halskrads, og er ikke god til at lave de helt store skyer.

Vælger man 10 ml nikotinbase i 70/30, får man en base med 70% VG og 30% PG, som altså vil sige at væsken er dét tykkere, og er bedre til at lave tyk damp. Denne e-væske kan have svært ved at fungere i de mindre e-cigaretter, da de kan have svært ved at nå at suge det ind, og man kan nemt opleve en brændt smag.

Hvis man vælger ren VG, altså 100% VG, får man en ultra tyk base, som er genial til at lave de helt store skyer. VG er ikke så godt til at bære smag, så derfor kan det være en god idé at bruge mere aroma når man vælger en base med et højere indhold VG. 

Endelig er der nikotinsalten, som er en helt anden form for nikotin. Nikotinsalt er altså ikke "salt" men flydende, og har fået sit navn grundet måden det er behandlet på. Nikotinsalt er behandlet anderledes end "freebase" nikotin, som er det "almindelige" nikotin. Nikotinsalt giver en hurtigere virkning i kroppen, og man får et nikotin kick som minder meget om det man får i cigaretter. Hvis du vil vide mere om nikotinsalt, kan du finde meget mere om det på vores dampblog

 

Copyright © Damphuen.dk