Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Fcukin' Flava Aroma

Malaysiske Fcukin' Flava specialiserer sig primært i frugtsmag, hvilket denne aromaserie består af. Aromaerne er af højeste kvalitet, og har en god mængde køling i, så du får et dejligt frisk pust sammen med den dejlige smag.

Alle aromaerne er kontrolleret, godkendt og produceret i et sterilt miljø, for at sikre at du får den bedste kvalitet du kan ønske dig.

Viser 1 - 7 af 7 varer

Freezy Pineapple Aroma
109,00 kr
Yummay Guava Aroma
109,00 kr
Strawberry Jello Aroma
109,00 kr
Freezy Grapes Aroma
109,00 kr
Philippine Mango Aroma
109,00 kr
Smashin’ Lemonade Aroma
109,00 kr
Fcukin’ Munkey Aroma
109,00 kr

Viser 1 - 7 af 7 varer

Siden 2014 har malaysiske Fcukin' Flava været et af det mest populære mærker indenfor e-juice. De har markeret sig, ved at lave nogle utrolig autentiske smagsvarianter af primært frugt og sød kage. Fcukin' Flava er internationalt anerkendt, og næsten alle dampere kender deres væske, og endnu flere har prøvet dem og har været glade for dem.

En af Fcukin' Flavas kendetegn, er den kraftige køling som akkompagnerer smagen, som giver en totaloplevelse der er nærmest ubeskrivelig. Alle dine sanser bliver vakt til live, når du først kaster dig ud i en omgang Fcukin' Flava.

Disse aromaer er på 30 ml, som giver dig en god omgang så du har til lang tid.

Copyright © Damphuen.dk