Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Få vist sortiment og billeder ?

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin
§ 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkter & billeder

Opladere

Her finder du alle typer opladere til e-cigaretter, både enkelte og multi-opladere med eGo gevind samt bord-opladere til løse MOD batterier.

Viser 1 - 27 af 27 varer

249,00 kr
89,00 kr
29,00 kr
325,00 kr
5 score af 1 Bedømmelser
5 score af 1 Bedømmelser
39,00 kr
39,00 kr
149,00 kr
329,00 kr
399,00 kr
349,00 kr
299,00 kr
59,00 kr
20,00 kr
30,00 kr
169,00 kr
69,00 kr
79,00 kr
119,00 kr
279,00 kr
69,00 kr
299,00 kr
49,00 kr
49,00 kr
399,00 kr
35,00 kr
25,00 kr
269,00 kr

Viser 1 - 27 af 27 varer

Opladere til batteri og e-cigaret

Her finder du din oplader, uanset om du mangler et mikro USB kabel, adapter, eGo oplader, eller oplader til løse batterier. Vi har et bredt udvalg og opladere i alle prisklasser og til alle formål. 

 

Hvad bruger man den til? 

En e-cigaret bruger strøm når man damper på den, og derfor har den brug for at blive opladt i ny og næ. Uanset om din e-cigaret benytter internt eller eksternt batteri, skal man bruge en oplader for at oplade sin e-cigaret. Hvis man bruger internt batteri, kan man kun oplade e-cigaretten gennem den indgang som den har. Det vil enten være en eGo indgang, mikro USB, eller USB-C. 

Bruger man eksterne batterier, kan man stadig oplade igennem indgangen i e-cigaretten, og det skal man ikke være bange for at gøre - den er jo lavet til det. Men man har muligheden for at tage batterierne ud og oplade dem eksternt. Det har sine fordele at oplade batterierne eksternt, da dette er langt bedre for batterierne.

  • Batteriernes totale levetid bliver forlænget 
  • Batterierne kan oplades fuldt
  • Mange eksterne opladere kontrollerer batteriernes spænding
  • Du kan sætte friske batterier i e-cigaretten, så du ikke behøver at vente på at dine batterier lader
  • Du kan på mange opladere se en masse informationer om dit batteri
  • Du kan typisk oplade flere batterier på en gang (alt efter hvilken oplader der er tale om)

 

Forskellige opladere til forskellige batterier

Forskellige batterier oplades naturligvis forskelligt. Når du købet et e-cigaret kit vil der altid følge et lade kabel med, men hvis du for eksempel køber et eGo batteri eller et 18650 batteri, vil der ikke følge oplader med. De små, brugervenlige eGo batterier som fås i mange forskellige farver, oplades via samme gevind som tanken sættes på, og kræver en bestemt type oplader. Alt efter hvordan du har købt dit eGo batteri, er det ikke sikkert at der følger en oplader med. 
Alle de eksterne batterier, kræver naturligvis også opladning. Langt de fleste batteriopladere af bedre kvalitet, understøtter flere forskellige batterityper.

 

Hvordan fungerer eksterne opladere? 

Nogle eksterne opladere virker via mikro USB, sådan at du sætter mikro USB'en i opladeren, og USB'en i en vægadapter, computer, spillekonsol, eller hvad der ellers vil kunne oplade batterierne. Opladerne i den lidt højere ende af prisklassen, har en anden form for strømledning som tilsluttes opladeren og plugges i en stikkontakt.

Batterierne isættes opladeren med rigtig polaritet, og vil derefter oplade. Opladeren indikerer batteriet opladning, nogle mere detaljeret end andre. De dyrere oplader vil vise hvor mange volt batteritet er opladt med, og overvåger dine batterier. Mange opladere er spækket med forskellige former for sikkerhedsfunktioner, som helt sikkert kan være praktisk når man har med batterier at gøre. 

Copyright © Damphuen.dk