Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Få vist sortiment og billeder ?

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin
§ 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkter & billeder

Bag om Damphuen 

Damphuen.dk blev stiftet i 2012, hvor det til start kun var webshop - I 2014 åbner Damphuen.dk en fysisk butik med beliggenhed i Taastrup, på adressen Rugvænget 19A, 2630 Taastrup.

Vi i Damphuens fysiske butik er 8 medarbejdere. Alle medarbejder i damphuen er ansat udfra deres profession, samt deres brede viden, som vi i damphuen lægger stor vægt på dér skal være overfor alle vores kunder, sågar på webshoppen som i butikken.

Hos Damphuen afsender vi alle ordrer samme hverdag helt frem til kl 17 med GLS & PostNord.


Damphuens egen E-Juice produktion

Vi i Damphuen går meget op i udviklingen af E-juice  - Derfor har vi valgt at have vores egen E-Juice produktion, hvor vi arbejder intentest på at producere nye og unikke smagsvarianter. 
Hele vores produktion foregår i speciel indrettet lokaler med professionelt laberatorie udstyr, som vil sikre dig den højeste kvalitet af slutproduktet.
Doseringsprocessen af E-Juice foretages fuldautomatisk af maskiner, således at vi undgår menneskelig kontakt og dermed en steril produktion og et ensartet resultat. 

Vi kan derfor i Damphuen prale af at have unikke smage, som ikke fås andre steder. 


 

Copyright © Damphuen.dk