Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!
new

Nikotin Salt Base VPG 50/50

SIK ID: 00219-18-15428 Nicotine Base SALT - PG50/VG50, 18mg/ml

E-juice fremstillet med Nikotin Salt base vil have langt mindre- til intet halskrads, have en langt hurtigere virkning og kan med fordel bruges af enten nybegyndere eller erfarne dampere der har et nikotin behov der skal dækkes effektivt.

Basen er smagsløs, og der skal derfor tilsættes aroma for at opnå en ønsket smag

Køb 10 = kr. 20,- pr. stk (Spar 50 kr)
Køb 20 = kr. 17,- pr. stk (Spar 160 kr)

25,00 kr inkl. moms
Beklager, dette produkt er ikke tilgængeligt i Danmark
Se forklaring (Video)
25DKK
  • Køb 10 for 20,00 kr pr. stk. og spar 20%
  • Køb 20 for 17,00 kr pr. stk. og spar 32%
Hvis du bestiller inden
00:00:00
vil din pakke blive sendt til dig allerede i dag!
(Gælder kun PostNord og GLS)
BlandingsforholdVG 50 / PG 50
Kapacitet (ml)10

Nikotinsalt Base VPG 50/50

Der er en ny nikotintype på gaden, så hold på hat og damper, for nu bliver det en smule teknisk..

Den nikotinbase vi kender, som har været på markedet siden dampens begyndelse, er det man kalder for "freebase nikotin". Freebasing bliver brugt til at hæve nikotinens potens, uden at hæve mængden af nikotin, og det er den behandling nikotinen har fået i det "almindelige" e-juice. Nikotin i sig selv er ikke særlig potent, så det skal behandles før det bliver det.

Hvad er nikotinsalt så?

Nikotinsalt minder mest nikotinens helt naturlige form i tobaksbladene. Ved at behandle det på en bestemt måde, kan man ændre nikotinens struktur, så det bliver optaget nærmest øjeblikkeligt i kroppen. Det giver dig den helt samme følelse som når man tager et sug på en regulær cigaret, altså den der følelse af at nikotinen breder sig ud i hele kroppen. Den følelse kan man ikke få med freebase nikotin, medmindre man har meget høje styrker, som resulterer i meget halskrads, men med nikotinsalt er halskrads stort set udryddet. Du kan dampe meget høje styrker, som fx de 18 mg som fås her, uden at det kan mærkes overhovedet. Det vil minde om freebase nikotin som har en styrke mellem 0 og 3 mg.

Men er det så saltkrystaller jeg damper?

Nej, det er stadig helt almindelig 50/50 VPG base, som du kan blande med aroma på helt normal vis. Det har bare fået navnet "salt," fordi det har den kemiske komposition i sin krystalform i tobaksbladet. Det er lidt kringlet, men det er derfor det hedder salt.

Hvorfor egner det sig bedst til podsystemer og tanke med høj modstand over 1 ohm?

Det gør det fordi nikotinen bliver frigivet ved meget lave temperaturer, grundet den kemiske behandling det har fået. Fordi det yderligere bliver optaget i kroppen utrolig hurtigt, er det vigtigt man ikke får alt for meget damp fra nikotinsalt på éen gang, da man ellers godt kan få det dårligt af for meget nikotin ad gangen. Det man på godt gammelt dansk kalder, at man er blevet nikotinskæv.

Hvad vil der ske hvis jeg damper det i sub-ohm?

Du vil for det første få alt for meget nikotin ad gangen. Din krop vil blive overstimuleret af al den nikotin, og du vil blive svimmel og skal bruge lidt tid mens du sidder (eller ligger) og sunder dig. Det kan medføre kvalme, i helt slemme tilfælde.

Det lyder godt alt sammen, men er der en hage i forhold til freebase nikotin?

Ja, det er der. Der hvor nikotinsalt har en fordel ved at blive optaget lynhurtigt i kroppen, forlader det også kroppen hurtigere igen. Det vil sige, at nikotinen, som er blevet mere flygtig end freebase nikotin grundet dens kemiske struktur, kommer ind i kroppen, tilfredsstiller behovet for nikotin og effekten forsvinder hurtigt igen. Det kan være mellem fem og femten minutter det drejer sig om, og så er det tid til at dampe lidt mere. Der har freebase nikotin en fordel, fordi det bliver i kroppen i længere tid, men til gengæld er det også længere tid om at blive optaget i kroppen og give den tilfredsstillende virkning.

Hvornår er det bedst at bruge nikotinsalt?

Hvis du kommer fra cigaretter og gerne vil dampe, så er skiftet til e-cigaretter væsentligt nemmere med nikotinsalt. Det er fordi du får den samme virkning, som du kender fra cigaretter. Når man så har dampet nikotinsalt noget tid og har kvittet smøgerne, kan man derefter skifte over til freebase nikotin hvor der er et meget større udvalg af væsker at vælge imellem. Du kan også fortsætte med nikotinsalt så længe du har lyst.

Indsend din bedømmelse

Varen er nu lagt i din kurv
Copyright © Damphuen.dk