Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Få vist sortiment og billeder ?

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin
§ 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkter & billeder

Nikotinposer

Nikotinposer bliver typisk kaldt "poser eller puder" og er en ny type nikotinprodukt, der er lavet som et alternativ til traditionel tobaksrygning.
Og med sin udbredte anvendelse i Damp-samfundet mindskes brugen af ​​tobak på den måde yderligere, da nikotin poser er et glimrende suplement til e-cigaret brugere, f.eks til brug på steder hvor det ikke er velanset af anvende en e-cigaret... storcentre, offentlige rum, eller indendørs generelt bare for at nævnte nogle få ekesmpler.

Viser 1 - 8 af 8 varer

39,00 kr
39,00 kr
39,00 kr
39,00 kr
39,00 kr
39,00 kr
39,00 kr
35,00 kr

Viser 1 - 8 af 8 varer

Nikotin Pods & Poser - En ny trend inden for e-Damp! ”Nikotinposer" er poser der indeholdende nikotin i pulverform og som opbevares i små dåser med individuelle 20 poser pr. enhed. Styrken vælges ud fra Nikotinindholdet pr. Gram, og der findes mange variabter af smagsstoffer. Det afhænger af dine behov, hvor meget nikotin du behøver. Disse nikotinpuder findes i forskellige nikotinkoncentrationer. Hovedformålet med disse nikotin puder er naturligvis at mindske og / eller stoppe brugen af ​​traditionel tobak på den mest effektive måde. Ligesom e-juice har disse nikotinposer en bred vifte af smags varianter, som du kan vælge imellem. Giv dem et skud, og find på den måde selv ud af hvordan Nikotin poser kan blive en effektiv del af dit rygestop, eller nikotin supplement.
Copyright © Damphuen.dk