Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Få vist sortiment og billeder ?

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin
§ 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkter & billeder
new

Joyetech eGo AIO

Joyetech - Joyetech - eGo AIO Kit (0.6ohm )
Produkt Id: 03491-22-10031
4.8333333333333 5 6
219,00 kr inkl. moms
Beklager, dette produkt er ikke tilgængeligt i Danmark
Se forklaring (Video)
219DKK
BESTIL INDEN KL 15:00 MED DAO - Så afsendes din ordre i dag hvis varen er på lager

Husk ekstra tilbehør

Joyetech BF Coils Joyetech BF Coils
Joyetech BF Coils
109,00 kr
Kapacitet (ml)2
Variabelt OutputNej
mAh1500
Batteri Internt / EksterntInternt
Batteri inkluderetJa
GenopladeligtJa
FormRund
Suge TypeMTL / DL (Begge)
Justerbart AirflowJa
Driptip Type510
Påfyldnings MetodeTop
Anbefalet BlandingTynd (50vg/50pg)

Tilbehør

109,00 kr

Bedømmelser

Den virker fadme Bedømt af Peter Clemensen
Jeg stoppede helt med at ryge smøger ved at bruge aio'en, så kan kun bakke op om dette produkt. God størrelse også syntes jeg.
Jtech AIO er super.. Bedømt af Michael Madsen
Super at i laver de videoer.. Det var derfor jeg endelig fik taget mig sammen til at prøve den Jtech AIO. til den sølle pris af 2XXkr.
Fantastisk udstyr Bedømt af Trine Rasmussen
Ligesom Peter Clemensen var det også AIO'en som fik mig til at stoppe med at ryge. Jeg havde lige røget en smøg da jeg fik en sms om at pakken var blevet leveret til pakkeboks, og det var den sidste smøg jeg røg. Det er nu præcist 30 dage senere og jeg er super glad for at jeg tog springet og købte AIO'en. Efter en uges success bad min 74 årige far mig endda om at bestille en til ham, og han har røget i snart 60 år!


Den eneste grund til at den kun får 4 ud af 5 stjerner er at jeg bestilte den sorte model, og på trods af hvad Damphuen siger i deres video, så synes jeg at det ekstremt svært at se opfyldningslinjen. Må flere gange bruge min telefon til at oplyse den. Så hvis du vil have en 5 stjerners oplevelse, så foreslår jeg at du ikke køber den sorte model. Køb i stedet et AIO Skin til 20 kr., og så er det praktisk talt det samme - Det er hvad min far gjorde, da han købte sin i stål.

Hvis du ligesom jeg har haft flere trælse oplevelser med damp grej, som bare ikke var godt nok til at du kunne stoppe med at ryge, så anbefaler jeg uden tvivl AIO'en. Alt andet som jeg havde prøvet forinden var enten upraktisk dag til dag eller bare generelt bøvl, og selvom der selvfølgelig er en tilvænningsperiode, så er AIO'en fantastisk udstyr, hvis man ønsker at droppe smøgerne. Du skal selvfølgelig have viljestyrken med dig, men efter mine tæt på 10 års rygning, så var AIO'en lige det som jeg havde brug for.
Glad AIO bruger Bedømt af Marianne Christensen
Jeg har efterhånden prøvet rigtig mange e-cigaretter igennem årene og har aldrig haft held med at kvitte smøgerne helt pga. for dårligt udstyr. Men AIO´en er den første som har dækket mit behov fuldt ud. Den er super nem at bruge og giver en super god smag.
Så nu er alle mine gamle CE-4 tanke blivet kasseret ;-)
RESPEKT.... Bedømt af Mads Hansen
Det var sgu hulens.....PRØV den,....Super lille fyr..
Yes Bedømt af Lars O
Konen og jeg købte en hver for 14 dage siden og vi ryger ALDRIG Cigaretter mere det er sikkert..
Jeg troede ikke det nogensinde ville ske (jeg røg ca 30 om dagen og har røget i 35 år ) jeg savner dem bare ikke ,men damp med cola banan skovens frugter blå ugle ummmm skulle have prøvet damp noget før
Kyndig og super rådgivning i butikken.

Indsend din bedømmelse

Varen er nu lagt i din kurv
Copyright © Damphuen.dk