Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!
new

Joyetech eGo AIO

SIK ID: 00219-16-04333 eGo AIO Quick Start Kit - 1500mAh
4.8333333333333 5 6

Joyetech eGo AIO startpakke er en klassiker fra Joyetech. E-cigaretten har et stort batteri på 1500mAh, der holder længe strøm. Med plads til 2 ml e-juice i et nyt, smart glas system, undgår du utætheder.

Perfekt og komplet e-cigaret damp kit - alt du skal gøre er at påfylde din yndlings e-juice.

OBS: Den coilvariant der hedder 0.25 Notch coils passser IKKE til Ego AIO, da de ikke er beregnet til den e-cigaret!

199,00 kr inkl. moms
Beklager, dette produkt er ikke tilgængeligt i Danmark
Se forklaring (Video)
199DKK

Husk ekstra tilbehør

Joyetech BF Coils
Joyetech BF Coils
109,00 kr
Aspire Væg Adapter
32,00 kr
Kapacitet (ml)2
Variabelt OutputNej
mAh1500
Batteri Internt / EksterntInternt
Batteri inkluderetJa
GenopladeligtJa
FormRund
Suge TypeMTL / DL (Begge)
Justerbart AirflowJa
Driptip Type510
Påfyldnings MetodeTop
Anbefalet BlandingTynd (50vg/50pg)

Joyetech eGo AIO - Det mest populære startkit

Joyetech eGo AIO er et yderst kompetent startkit. eGo AIO er enkel at bruge. E-cigaretten er i et stykke - heraf navnet AIO (All In One) - hvilket vil sige at man ikke kan skille tanken og batteriet ad, og det er med til at gøre eGo AIO super brugervenlig og perfekt for begyndere.
eGo AIO har indbygget børnesikring, som sikrer at de små i hjemmet ikke kan få adgang til den e-juice som tanken indeholder.

Denne e-cigaret er lavet til at minde om en cigaret, og det er en af grundene til at den er super god, hvis det er første damper man skal have. 
Perfekt og komplet e-cigaret damp kit - alt du skal gøre er at påfylde din yndlings e-juice. Den præ-monterede drip tip har en smart spiralform, som minimerer chancen for at væske kan "spytte" op i munden, som man nogle gange kan opleve. Denne e-cigaret er intet mindre end genial, hvis man er nybegynder.

N.B. Denne damper egner sig bedst til 50/50 VG/PG væske 

 

All-aios

 

eGo AIO specifikationer

 • LED oplyst tank med 7 forskellige farver - smart!
 • LED batteri-indikator
 • 2 ml e-juice tank som er super nem at påfylde
 • Stort 1500mAh batteri der holder strøm længe
 • Lækage fri tank så du undgår væske ud over det hele
 • Børnesikret tank

 

Sådan bruges din eGo AIO

 • For at påfylde væske skal du trykke låget ned for at komme igennem børnesikringen, og pille låget af. Fyld e-væske i tanken, dog ikke mere indtil "max" mærket på e-cigaretten. Skru låget helt på igen, og du er klar til damp!
 • Tryk 5 gange hurtigt på fire-knappen at tænde/slukke for batteriet
 • Batteri-indikatoren fungerer ved at blinke, kort tid efter at du har taget et sug. Jo hurtigere den blinker, jo mindre strøm har den. 

 

Vigtigt om eGo AIO

 • For at skifte farve i eGo AIO, skal man trykke fem gange for at den er slukket, og så holde knappen inde i ca. 5 sekunder, så lyser den op. Derefter trykker du på knappen til du finder den farve du ønsker, og venter til den slukker, og den vil nu fremover have den farve du har valgt.
 • Når en brænder er helt ny, er det en god idé at dryppe 10-20 dråber ned i brænderens hul i toppen, for at væde vattet så den bliver klar til damp med det samme.
 • eGo AIO passer ikke sammen med BF Notch coils, da eGo AIO ikke understøtter 0.25Ω af sikkerhedsmæssige årsager. Alle andre BF coils på 0.50Ω og derover passer perfekt til eGo AIO.

 

Indhold i kassen

 • 1 x Joyetech eGo AIO
 • 2 x BF SS316-0.6ohm coils
 • 1 x Spiral Mundstykke
 • 1 x Klart Mundstykke
 • 1 x USB kabel
 • 1 x Start guide (US)

Tilbehør

Joyetech BF Coils
109,00 kr
Aspire Væg Adapter
32,00 kr

Bedømmelser

Den virker fadme Bedømt af Peter Clemensen
Jeg stoppede helt med at ryge smøger ved at bruge aio'en, så kan kun bakke op om dette produkt. God størrelse også syntes jeg.
Jtech AIO er super.. Bedømt af Michael Madsen
Super at i laver de videoer.. Det var derfor jeg endelig fik taget mig sammen til at prøve den Jtech AIO. til den sølle pris af 2XXkr.
Fantastisk udstyr Bedømt af Trine Rasmussen
Ligesom Peter Clemensen var det også AIO'en som fik mig til at stoppe med at ryge. Jeg havde lige røget en smøg da jeg fik en sms om at pakken var blevet leveret til pakkeboks, og det var den sidste smøg jeg røg. Det er nu præcist 30 dage senere og jeg er super glad for at jeg tog springet og købte AIO'en. Efter en uges success bad min 74 årige far mig endda om at bestille en til ham, og han har røget i snart 60 år!


Den eneste grund til at den kun får 4 ud af 5 stjerner er at jeg bestilte den sorte model, og på trods af hvad Damphuen siger i deres video, så synes jeg at det ekstremt svært at se opfyldningslinjen. Må flere gange bruge min telefon til at oplyse den. Så hvis du vil have en 5 stjerners oplevelse, så foreslår jeg at du ikke køber den sorte model. Køb i stedet et AIO Skin til 20 kr., og så er det praktisk talt det samme - Det er hvad min far gjorde, da han købte sin i stål.

Hvis du ligesom jeg har haft flere trælse oplevelser med damp grej, som bare ikke var godt nok til at du kunne stoppe med at ryge, så anbefaler jeg uden tvivl AIO'en. Alt andet som jeg havde prøvet forinden var enten upraktisk dag til dag eller bare generelt bøvl, og selvom der selvfølgelig er en tilvænningsperiode, så er AIO'en fantastisk udstyr, hvis man ønsker at droppe smøgerne. Du skal selvfølgelig have viljestyrken med dig, men efter mine tæt på 10 års rygning, så var AIO'en lige det som jeg havde brug for.
Glad AIO bruger Bedømt af Marianne Christensen
Jeg har efterhånden prøvet rigtig mange e-cigaretter igennem årene og har aldrig haft held med at kvitte smøgerne helt pga. for dårligt udstyr. Men AIO´en er den første som har dækket mit behov fuldt ud. Den er super nem at bruge og giver en super god smag.
Så nu er alle mine gamle CE-4 tanke blivet kasseret ;-)
RESPEKT.... Bedømt af Mads Hansen
Det var sgu hulens.....PRØV den,....Super lille fyr..
Yes Bedømt af Lars O
Konen og jeg købte en hver for 14 dage siden og vi ryger ALDRIG Cigaretter mere det er sikkert..
Jeg troede ikke det nogensinde ville ske (jeg røg ca 30 om dagen og har røget i 35 år ) jeg savner dem bare ikke ,men damp med cola banan skovens frugter blå ugle ummmm skulle have prøvet damp noget før
Kyndig og super rådgivning i butikken.

Indsend din bedømmelse

Varen er nu lagt i din kurv
Copyright © Damphuen.dk