Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Project Cloud

100ml Max VG e-juice fra Project Cloud

Project Cloud er produceret og fremstillet i Malaysia, som er kendte for at fremstille nogle af de absolut mest eventyrrige e-juice varianter på markedet, og Project Cloud er ingen undtagelse.

100ml Dampklar e-juice uden nikotin til din e-cigaret i mange variationer, så der helt sikkert er en variant der passer perfekt til dig og dine smagsløg.

Viser 1 - 7 af 7 varer

Project Cloud Double Mango - 100ml
239,00 kr
Project Cloud Peach Solero - 100ml
239,00 kr
Project Cloud Red Grape - 100ml
239,00 kr
Project Cloud Honeydew - 100ml
239,00 kr
Project Cloud Strawberry - 100ml
239,00 kr
5 score af 1 Bedømmelser
5 score af 1 Bedømmelser

Viser 1 - 7 af 7 varer

Project Cloud

Project Cloud er et super populært e-juice brand, specielt bland cloud-chaserne. Alle Project Cloud varianter er 70% VG og 30% PG som giver en fantastisk smag og massiv sky, særdeles velegnet til cloudchasere og "tricksters", som Projet Cloud selv så fint beskriver deres e-væske. Project Cloud er især kendt for deres sukkersøde og frugtige væsker, som nydes af mange dampere verden over. 

Alle kommer i super innovativ indpakning med diverse tilbehør, blandt andet vat til selvbyg og et kilstermærke. 

 

Hvem kan bruge Project Cloud? 

Alle kan i princippet bruge Project Cloud, men det er særligt velegnet til de helt store skyer, dripping, vapetricks og så videre. Project Cloud kommer ligesom mange andre væsker uden nikotin som standard. Dog er det muligt at tilføje nikotin, hvis man tilkøbet nikotinboosters. Når du køber en omgang e-juice fra Project Cloud, får du en 30 ml flaske med, som passende kan bruges når du skal tilføje nikotin i din væske.  

Copyright © Damphuen.dk