Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

OkayPapa e-væske

OkayPapa Juice tilhører Fcukin' Flava familien. Nyd dem! Du ved, det vil være godt, når det kommer fra Fcukin' Flava

Med OkayPapa Juice fokuseres der på at skabe en e-væskesmag, der er anderledes i dampverdenen, og dog stadig yderst smagfuld og som med lethed ville kunne blive din nye favorit e-væske til dagligdagen.

Viser 1 - 3 af 3 varer

Smagsprofil
The Green Tea - 50ml
179,00 kr
The Jackass - 50ml
179,00 kr
The Sugus - 50ml
179,00 kr

Viser 1 - 3 af 3 varer

OkayPapa Juice fra Fcukin' Flava

Et juice mærke som ved hvad god smag drejer sig om, og går ultra højt op i at levere den absolut bedste smag, i den absolut bedste kvalitet. Er det et eventyr du søger, så er OkayPapa juice et valg fra øverste hylde.

Når det kommer til design, går OkayPapa efter "Ma" - when less is more. OkayPapa juice's design koncept hylder pointen i det japanske, æstestiske koncept "Ma". Det rene og helt sikker essentielle tomrum mellem alle ting. 

 

Hvem kan bruge OkayPapa? 

OkayPapa kan bruges af alle, men er henvendt til folk som bruger 70/30 VG/PG og ønsker noget af et smagseventyr. OkayPapa præsenterer nogle lækre og anderledes smagsvarianter som for eksempel "The Jackass" med smag af den specielle "jackfruit". Samtlige smagsvarianter fra OkayPapa er krydret med en blid køling som giver et lækkert friskt pift til de unikke smagsvarianter. 

 

Copyright © Damphuen.dk