Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Få vist sortiment og billeder ?

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin
§ 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkter & billeder

Nasty Juice

Nasty juice er et yderst respekteret navn i Malaysia. De har ganske enkelt den mest populære og efterspurgte e-cig væske i landet, og er mindst lige så populært internationalt.
Nasty Juice er etableret i juli 2014, og officielt lanceret i december 2014 er meget stolte af at kunne lede branchen til sit højest mulige niveau.

Nasty Juice har masser af super populære smagsvarianter som for eksempel Trap Queen, Wicked Haze, og Hippie Trail.

Der er noget for enhver smag når det gælder Nasty Juice's smagsvarianter. 

 

Blandingsforhold: 70/30 VG/PG

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Nasty Juice - Lavet af mennesker

Nasty Juice er et malaysisk mærke som laver short fill væsker og aroma, og de kom på dampverdenens scene i 2015. Hos Nasty Juice går de mere end almindeligt meget op i at det er mennesker med følelser der står for produktionen, så man kan være helt sikker på at alt der kommer ud får den nødvendige og fortjente kærlighed, som er netop dét der gør den helt store smags- og kvalitets mæssige forskel.

Samtlige væsker fra Nasty Juice, er piftet op med en blid, kølende effekt som giver en super rar fornemmelse når den dampes. 

Vælg mellem hele 22 forskellige short-fill væsker fra Nasty Juice, uanset om du er til tobak eller frugt. 

 

Eksklusiv dampoplevelse

Den flotte indpakning og den helt ekstraordinære smagsoplevelse gør det fuldstændig ekslusivt at dampe Nasty Juice, og er noget som enhver dampere bør opleve. Hvis du er til ultimativ luksus, guf for "damptungen", øjnene, og en fremragende duft, kan Nasty Juice "køligt" anbefales ;) 

 

Om Nasty Juice

Nasty Juice sætter kunden først i alt hvad de gør, en konsekvent forpligtelse til deres politik om at forsyne kunden med et overlegent spektrum i den bedst mulige kvalitet.

Nasty Juice er et e-juice mærke fra det 21. århundrede med passion i hjertet, grundlagt af Pak Din og hans partner Mr. Loque. De har base i Tampin i Malaysia, og kom på damp scenen i september 2015. Deres virksomhed starter på Vapex International Malaysia i 2015 med et mål om at lave en global forretning.

Nasty Juices popularitet fortsatte med at vokse eksponentielt i UAE, USA, Birmingham, Polen og Paris. Deres ikonografi var yderligere defineret af deres noble aluminiumsflasker med udsøgt reklame og super lækker emballage.  

Damp industrien er forholdsvist ny og vokser hurtigt, og derfor er Nasty Juice altid opdateret med de nuværende trends og designs. Nasty Juice har produceret e-juice som har været hyppigt brugt blandt begynderes som garvede dampere.

Idag har Nasty Juice en væsentlig indflydelse på damp industrien, og de forsøger at føre deres kultur og bæredygtige livsstil ud i livet, sammen med tøj, accesories og skateboards, og de vil fortsat blive ved med at vokse og blive et mere og mere kendt navn i Malaysia og internationalt. 

Copyright © Damphuen.dk