Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Få vist sortiment og billeder ?

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin
§ 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkter & billeder

Moo Shake e-juice

Er det et sugerør eller din e-cigaret du suger i? Man kan nemt i blive i tvivl når man har Moo Shake i sin tank!

Moo Shake e-juice byder på en række e-væsker med en lækker smag af ægte, frisk milkshake, uanset om den skal være med jordbær, matcha eller banan. Nøje brygget til perfektion på nyplukket frugt, så du kan nyde den i din e-cigaret. En sød, lækker og helt igennem gennemført dampoplevelse som er svær at blive træt af. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Moo Shake e-juice - en gennemført dampoplevelse

Endnu engang har Nasty Lab valgt at forkæle os dampere med en ny serie. Denne gan er det med en fantastisk smag af milkshake. Moo Shake's serie af e-juice er lavet med de helt rigtige smagsnuancer, noter, hints og twists. Den perfekte milkshake er, nøjagtig som vi kan lide den, brygget til en e-juice som du kan nyde i din e-cigaret, uanset om du er mest til en jordbær, banan eller matcha milkshake. 

Moo Shake er højt elsket af mange dampere, og den unikke smag vil uden tvivl få de fleste på krogen. Der er tale om komplet nydelse fra man får Moo Shake i hånden, til den sidste dråbe er dampet. 

 

Hvem kan bruge Moo Shake?

Hvem kan ikke bruge Moo Shake?! Moo Shake er voldsomt lækkert og henvendt til damperne som sætter pris på en god, sød damp uden at den bliver for meget. Moo Shake er lavet i blandingsforholdene 70/30 VPG og egner sig derfor bedst til sub-ohm tanke og dampudstyr beregnet til 70/30 væske. Moo Shake er noget helt uimodståeligt som er svært at sætte ord på, den skal simpelthen prøves! 

 

Nikotin i din Moo Shake

Moo Shake kommer ligesom alle andre væsker på over 10 ml, uden nikotin. Det betyder dog ikke at du ikke kan få nikotin i din Moo Shake. Flasken har plads til 60 ml væske, men er kun fyldt med 50 ml så du har plads til at tilføje nikotin. Det eneste du skal gøre, er at tilkøbe en nikotinbooster og hælde over i din flaske med Moo Shake. 

Her er en oversigt over hvad du skal bruge for at opnå din nikotinstyrke

  • 0.0MG = 1 x 0MG 70/30 VPG base 10 ml 
  • 0.5MG = 1 x 3MG 70/30 VPG base 10 ml 
  • 1.0MG = 1 x 6MG 70/30 VPG base 10 ml 
  • 1.5MG = 1 x 9MG 70/30 VPG base 10 ml 
  • 2.0MG = 1 x 12MG 70/30 VPG base 10 ml
  • 2.5MG = 1 x 15MG 70/30 VPG base 10 ml 
  • 3.0MG = 1 x 18MG 70/30 VPG base 10 ml

*10 ml nikotinbaser findes på vores side under "selvbland" 

Copyright © Damphuen.dk