Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Få vist sortiment og billeder ?

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin
§ 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkter & billeder

I VG e-liquid

I VG Premium e-liquids er skabt i England, af dampere der har været i branchen siden den blev opfundet.
I VG har en dyb passion for at forsyne hele verden med sukkersøde og funky smagsvarianter som aldrig er set magen til før, og man må siges at det er lykkedes dem helt fantastisk godt!

Blandingsforhold: 70/30 VG/PG

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

E-juice fra I VG 

E-juice fra I VG kommer i mange skønne smagsvarianter og er med et højt indhold af VG så det er godt at bruge til at blæse de store skyer! I VG kommer som standard uden nikotin, men er super nemme at tilføre nikotin. Flasken kommer med plads til 10 ml ekstra væske, og er beregnet til at tilføje 10 ml nikotinbase. Se guiden nedenfor, for at finde ud af hvordan du opnår din nikotinstyrke. 

 

Hvilken nikotin styrke bruger du?

Flasken kan indeholde 60ml, men er "kun" fyldt med 50ml e-juice for at gøre plads til et såkaldt "booster shot" så du selv kan bestemme hvilken nikotin styrke du vil bruge.
I VG er specielt fremstillet til dette formål, og derfor er smagen ekstra intens så du kan være helt sikker på at den smager præcist efter hensigten når du har tilføjet 10ml nikotin base.

 

Her en liste over hvilke baser du skal bruge, alt efter hvilken styrke du vil have:

  • 0MG - 1 x 0MG VPG 70/30 Base 10ml
  • 0.5MG - 1 x 3MG VPG 70/30 Base 10ml
  • 1MG - 1 x 6MG VPG 70/30 Base 10ml
  • 2MG - 1 x 12MG VPG 70/30 Base 10ml
  • 3MG - 1 x 18MG VPG 70/30 Base 10ml

 

Om I VG

Millioner af mennsesker i over 60 lande og 6 kontinenter, bruger I VG væske som har været på markedet siden 2016. I VG startede i UK som en side investering for direktøren af et advokatfirma.

Nu er I VG en af verdens førende e-juice mærker, som tilbyder deres kunder et bredt udvalg a premium e-juice. De sender flere hundrede tusind produkter ud hver måned over hele verden. Disse tal alene må jo indikere at I VG er noget af en kompleks organisation. Sandt! Men de holder tingene simple og hurtige.

I VG siger selv at de er i verden for at for at lave fantastiske damp produkter og det kommer ikke til at ændre sig. Deres team fokuserer konstant på udvikling, vækst og kundetilfredshed. De tror på at eje og kontrollere de primære teknologier bag produkterne de laver, med fokus på niche udvikling som er vigtig og betydningsfuld.  

I VG's vision har altid været ikke at gå på kompromis med deres kvalitet, og nægter at stille sig tilfredse med mindre end noget brilliant i alt hvad de gør. At være ærlig over sig selv og være modige for at ændre sig selv i en evigt udviklende dampverden, er hvad der har holdt I VG på forkant med industrien.  

Deres værdier er indlejret i alle medarbejdere i firmaet, så I VG altid kan give deres bedste og blive ved med at være elsket af kunderne, med ekseptionel verdensomspændende vækst. 

 

Hvem kan bruge I VG?

Alle kan naturligvis bruge I VG. Dog skal det nævnes at I VG er lavet i blandingsforholdene 70/30 VG/PG, og egner sig derfor særdeles godt til sub-ohm tanke, drippers, og andre produkter som er beregnet til 70/30 væske. I VG er henvendt til dig som kan lide at blæse store skyer, og som ønsker en lækker smag, og ikke vil gå på kompromis med kvalitet. 

Copyright © Damphuen.dk