Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Få vist sortiment og billeder ?

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin
§ 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkter & billeder

Fizzy - Mohawk And Co.

Fizzy serien fra Mohawk & Co. er specialister til dét de gør, og kan uden tvivl smages i der store udvalg af e-juice.
Mohawk & Co. går af princip aldrig på kompromis, og derfor kan du være sikker på den bedste kvalitet, og den reneste smag.

Alle væsker i Fizzy serien har en kølende effekt på tungen, og alle har en såkaldt "Boostet smag", som betyder at der er lavet smagsmæssigt plads til at tilføje 10 ml nikotin base.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Fizzy - Mohawk And Co.

Mohawk & Co blev grundlagt i 2012 for at give de lokale dampere i Malaysia nem adgang til perfekt e-juice.
Siden er tingene gået rigtig godt. I 2015 flytter Mohawk & Co, som engang var en hjemmebaseret virksomhed, endelig til en fabrik med langt flere faciliteter og plads til udstyr.
Med fuldautomatiske maskiner, kan Mohawk & Co nu producere mere end 200.000 flasker e-juice hver måned.

Mohawk & Co. siger selv:

"Vi er overbeviste om, at vores produkter er blandt de bedste i Malaysia, og derfor har vi besluttet at det er på tide at komme ind på det internationale marked.

Håber du nyder vores produkter og tak for støtten!"

 

Præsentabelt design 

Alle Fizzy e-væsker leveres i en dåse som ligner en sodavandsdåse i alle detaljerne. Den har et flot, farverigt og gennemført design, som gør produktet super indbydende. I dåsen findes den hvide flaske med e-juice, som er med en praktisk pippette så det er nemt for os dampere at fylde væsken over i tanken. 

 

Low mint

Langt de fleste smagsvarianter fra Mohawk & Co. serien "Fizzy", er med low mint. En mild kølende effekt som er et lækkert touch til væsken, og man må sige det på ingen måde dræber de velsmagende smagsvarianter. Dog findes der 3 smagsvarianter som ikke har denne cooling, men er super cremede i stedet. 

 

Nikotin med smagen i tankerne

Fizzy væskerne kommer i en 65 ml. flaske med et indhold på 55 ml, så du har plads til at tilføje en enkelt nikotinbooster og opnå din nikotinstyrke. Fizzy er lavet til dette formål, og derfor er smagen ret koncentreret, så den ikke bliver fortyndet når der tilføjes nikotin boost. Det er muligt at opnå en nikotinstyrke på op til 3 mg, men du kan næsten få den nikotinstyrke du ønsker. 

Liste over hvilken nikotinbooster du skal bruge for at opnå din nikotinstyrke

  • 0MG - 1 x 0MG 70/30 VPG base 10ml
  • 0.46MG - 1 x 3MG 70/30 VPG base 10ml
  • 0.92MG - 1 x 6MG 70/30 VPG base 10ml
  • 1.38MG - 1 x 9MG 70/30 VPG base 10ml
  • 1.84MG - 1 x 12MG 70/30 VPG base 10ml
  • 2.3MG - 1 x 15MG 70/30 VPG base 10ml
  • 2.7MG - 1 x 18MG 70/30 VPG base 10ml
Copyright © Damphuen.dk