Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Få vist sortiment og billeder ?

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin
§ 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkter & billeder

Fcukin' Flava e-juice 

Fcukin’ Flava er et af Malaysias mest populære e-væske mærker. Der er lavet 3 serier, der alle har frugten til fælles. Med de tre forskellige serier sørger Fcukin' Flava for at ramme bredt, og der er derfor noget til en hver smag. Du kan få smæk på kølingen, en smule køling, masser damp, eller for eksempel en dessert e-væske.

Det er nu op til dig at finde ud af hvad du bedst kan lide.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Fcukin' Flava - 3 serier at vælge imellem

Fcukin' Flava producerer nogle super gode væsker som er yderst anerkendt blandt det internationale dampfolk. Det specielle ved Fcukin' Flava, er både at de fleste varianter er produceret i 50/50 VG/PG, og deres heftige køling som er i en stor del af deres smagsvarianter. 
 

For at vende tilbage til deres 3 serier, findes der;

ADV SERIES: ADV står for ”All Day Vape” og er med andre ord, serien der skal være din daglige e-væske. Den har frugten og coolingen i højsædet. Her finder du den rene autentiske smag som du har lyst til at dampe hele dagen. Denne serie giver en behagelig kølig fornemmelse i halsen når den dampes.

CREAM SERIES: CREAM serien er Fcukin' Flavas dessert serie. Den er stadig tilsat frugt, men der er kælet ekstra for den søde tand så du blandt andet kan opleve smagen af cheesecake når du damper. Fortrækker du det ekstra søde, er CREAM serien lige noget for dig.

CLOUD SERIES: CLOUD serien er for dem der elsker dampskyen. Du får stadig en lækker frugt smag, hvor du blandt andet kan opleve en dejlig solbær. Men den fokuserer ekstra meget på skyen, og den vil derfor være ekstra interessant for dig der ønsker - eller allerede laver - vape tricks.

FFX SERIES: Er Fcukin' Flava Xtreme serien, som er kombinationen mellem de søde., cremede væsker og de populære, livlige frugtsmage. Forbered dig på spændende og unikke smagskombinationer som du med garanti aldrig har prøvet før!

RED EDITION: RED EDITION serien, er ikke som sådan en serie for sig selv, men en modifikation af alle de lækre væsker fra ADV serien. Red edition er samme smagsvarianter som i ADV serien, men med en endnu mildere køling til dig der en ønsker en diskret, men stadig lækker køling.

  

Fcukin' Flava laver nogle helt unikke og anderledes smagsvarianter som ikke findes andre steder, og er elsket af mange dampere. Designet på deres flasker er super unikt, og man er ikke i tvivl om at det er Fcukin' Flava der står bag. De ønsker altid det bedste for deres kunder, tager imod kritik og arbejder konstant på at udvikle og forbedre sig. 

Copyright © Damphuen.dk