Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Big Mouth e-juice

Big Mouth e-juice, til enhver smag... Det er Big Mouth's mission, ganske enkelt.

Big Mouth e-juice er et kit hvor du får alt du skal bruge i en æske med smart og appetitligt design, og med mange smags variationer.
Hvis kun det bedste er godt nok til dine smagsløg, så har du fundet det rigtige sted.

Blandingsforhold: 70/30 VG/PG

Big Mouth Info:

  • Fremstillet i USA
  • Opfylder de Europæriske standarder
  • Produceret i Litauen
  • Kommer i ekstrem attraktiv indpakning, men en masse tilbehør og vejledninger

 

Big Mouth e-juice har et VÆLD af forskellige smagsvarianter. Der er noget for ENHVER smag, når man snakker Big Mouth, og kun fantasien har sat grænser for alle de væsker som Big Mouth har produceret, og det er tydeligt at mærke i alle varianterne. 

Viser 1 - 47 af 47 varer

Eurora - 70 ml
99,00 kr
Peachy Beast - 70 ml
99,00 kr
Lemon Shock - 70 ml
99,00 kr
Jungle - 70 ml
99,00 kr
Peach Candy - 70 ml
99,00 kr
Tonic Original - 70 ml
99,00 kr
Blending Lime - 70 ml
99,00 kr
Freshly Squeezed - 70 ml
99,00 kr
Tonic Cola - 70 ml
99,00 kr
Cactus - 70 ml
99,00 kr
Real Deal - 70 ml
99,00 kr
Mojito Nights - 70 ml
99,00 kr
Sour Candy - 70 ml
99,00 kr
Zingy Lime - 70 ml
99,00 kr
Fruity Punch - 70 ml
99,00 kr
Wild Raspberry - 70 ml
99,00 kr
Old-School - 70 ml
99,00 kr
Melon Charge - 70 ml
99,00 kr
Power Lemon - 70 ml
99,00 kr
Cola Loves Orange - 70 ml
99,00 kr
Ice Tea - Fruity Blend - 70 ml
99,00 kr
Ice Tea - Jamaican Rush - 70 ml
99,00 kr
Roaring Water - 70 ml
99,00 kr
Red Alarm - 70 ml
99,00 kr
Unusually Ripe Orange - 70 ml
99,00 kr
Energy Tea Beast - 70 ml
99,00 kr
Thai Beast - 70 ml
99,00 kr
Tangy Beast - 70 ml
99,00 kr
Sahara Beast - 70 ml
99,00 kr
Orange Splash Beast - 70 ml
99,00 kr
Wild Forest Beast - 70 ml
99,00 kr
Popping Beast - 70 ml
99,00 kr
Bubbly Beast - 70 ml
99,00 kr
Unforgettable Kiwi Melon - 70 ml
99,00 kr
Black Cherry - 70 ml
99,00 kr
Bubble waffle - 70 ml
99,00 kr
Lemon Lush Pie - 70 ml
99,00 kr
Unseen Strawberry Lime - 70 ml
99,00 kr
Undiscovered Berries - 70 ml
99,00 kr
Blueberry Cheesecake - 70 ml
99,00 kr
Strawberry Shortcake - 70 ml
99,00 kr
Donut Cone Ice Cream - 70 ml
99,00 kr
Frozen Berries - 70 ml
99,00 kr
Fresh Multi - 70 ml
99,00 kr
Berry Splash - 70 ml
99,00 kr
Crimson Fruits - 70 ml
99,00 kr
Golden Orange - 70 ml
99,00 kr

Viser 1 - 47 af 47 varer

Big Mouth - Hvordan kan DU lide DIN e-juice?

Big Mouth er et mærke der uden tvivl står for kvalitet, og deres priser er priser som langt de fleste kan følge med på. De står bag udviklingen af masser af både velsmagende, kreative og andersledes smagsvarianter. Som en ekstra fordel, kan du justere din Big Mouth e-juice til lige dét du går efter. 

Med i Big Mouth kittet får du nemlig ét Cloud Boost og ét Ice Boost, som bruges til at finjustere hvordan du bedst kan lide din e-juice.

Er du for eksempel til store skyer og vape tricks, kan du anvende hele eller dele af Cloud boostet for at opnå en tykkere og mere sky-glad e-juice.
Er du derimod til den forfriskende og iskolde fornemmelse på tungen, kan du med fordel tilføje op til 30% af Ice Boostet, alt efter hvor kølig en oplevelse du ønsker.
Hvis du ønsker at dampe din Big Mouth væske med nikotin, kan du også sagtens tilkøbe et nikotin booster shot og tilføje til din væske. 

Bruges det ene booster shot, udelukker det ikke brugen af de andre, da de sagtens kan kombineres helt efter dine egne præferencer.

 

Så hvordan hænger det helt præcist sammen? 

Når du køber et kit fra Big Mouth vil du modtage en flaske med 60 ml kapacitet med et indhold på 50 ml koncentreret væske, så det ikke går udover smagen når du tilfører din booster. Det vil sige at du har plads til at tilføre 10 ml af den form for boost du ønsker. Har du lyst til at bruge mere end 10 ml booster, (for eksempel både nikotin boost, cloud boost og dele af ice boost) er det heller ikke umuligt. Så kræver det blot at du tilkøber en større flaske som du kan hælde hele herligheden over i. 

Ifølge Big Mouth kan du tilføje op til 5 boosters i din Big Mouth væske, men det er klart værd at nævne at væsken vil blive væsentlig fortyndet, og det vil gå udover smagen som derfor ikke vil blive særlig intens.

 

Nikotin i Big Mouth væskerne 

Mange anvender nikotin i deres e-cigaret, og det skal du selvfølgelig ikke snydes for, hvis du ønsker nikotin. Som tidligere nævnt har du plads til at hælde 10 ml booster over i din Big Mouth flaske, uanset om det er Cloud Boost, Ice Boost eller nikotin du ønsker. 
Den højeste nikotin styrke i en nikotinbooster er 18 mg, og hvis du tilfører den, vil du opnå en styrke på 3 mg i hele væsken. 

Se skemaet herunder:

  • 1 x Cloud Boost / Ice Boost 10ml (den medfølgende) = 0 MG / 60ml
  • 1 x 18MG VPG 70/30 Base 10ml = 3 MG / 60ml
  • 2 x 18MG VPG 70/30 Base 10ml = 4.6 MG / 70ml
  • 3 x 18MG VPG 70/30 Base 10ml = 6.7 MG / 80ml
  • 4 x 18MG VPG 70/30 Base 10ml = 8 MG / 90ml
  • 5 x 18MG VPG 70/30 Base 10ml = 9 MG / 100ml

*Nikotin boosters kan findes på vores side under kategorien "selvbland"

 

En luksuriøs dampoplevelse

Når du køber et Big Mouth kit er det ren luksus fra du modtager pakken, til den sidste dråbe er hældt i tanken. Big Mouth kits kommer i en super lækker og præsentabel indpakning, og det samme gælder designet på flaskerne. Der er masser af ekstra lir med i kassen, som en ekstra 30 ml flaske som du kan bruge til at hælde din væske på og have med dig rundt, de to booster shots og et klistermærke. 

 

Hvem kan bruge Big Mouth? 

Alle kan naturligvis anvende Big Mouth, men dels er de lavet i blandingsforholdene 70/30 VG/PG som egner sig bedst til sub-ohm tanke, og dels er det et forholdvist avanceret sæt som kræver at man har en smule kendskab til blandingsforhold, væske, nikotin og hvad der ellers kan være relevant. 

Big Mouth henvender sig til den erfarne damper, luksusdyret, og den eksperimentelle damper som ønsker et flot design, en eksklusiv dampoplevelse, fantastiske smagseventyr, og selv at have kontrollen over egenskaberne i e-juicen. 

 

Historien bag Big Mouth

Som Big Mouth selv fortæller, startede det hele sådan her... 

En gang for længe siden, blev en perfekt lille dreng, med en perfekt formet krop og ansigt og en rigtig stor, kæmpe mund, født.
Da han var barn, kunne han ikke stoppe med at råbe. Da han blev større, kunne han ikke stoppe med at tale.
Hver dag i skolen kunne du høre ham tale, eller høre hans historier kilometer væk. Han kunne bare ikke stoppe.

Da han var færdig med skolen, fik han brug for et job. Han havde brug for at starte sit eget liv og han ønskede at tjene penge, så han kunne tage sig af sig selv.
Først forsøgte han at være bartender men han kunne ikke lide det, simpelthen fordi han ikke kunne tale så meget som han gerne ville.
Derefter prøvede han at blive advokat men han kunne ikke arbejde i retten, fordi han ikke kunne holde mund når andre talte.

Så besluttede drengen at han ikke ville arbejde for nogen, som ikke kunne lide hans opførsel. Han ville starte noget, der tilhørte ham - en forretning.
Han vidste, at han ikke kunne gøre det alene og han huskede sin ven, som var ligesom han selv, med samme tankegang, samme synspunkt.
Han ringede til sin ven og de mødtes. Mødet var virkelig akavet fordi ingen af dem kunne stoppe med at snakke om deres liv og ideerne til en ideel forretning, men det var en begyndelse på et smukt liv...

Alt startede på en interessant måde. Begge drenge skar træer, og de stod begge på gaden. Uanset vejret, uanset stemningen, vidste de at fortjenesten ville komme. Og det skete.
De sparede nok penge op til at starte noget større, bedre og stærkere. Og med deres sind - var alt muligt.
Igen talte de i årevis om hvad de skulle gøre med de penge, de havde sparet op.

Der var mange situationer hvor de blev enige om at være uenige - men hvem fanden har ikke problemer med deres første forretning.
Endelig kom de til et kompromis. De ønskede at starte noget, der til sidst ville fylde deres mund. Og ideen om en smagfuld, saftig, aroma kom.

Først havde de ikke et sted hvor de kunne begynde at lave dette mesterværk, men på et tidspunkt foreslog en af ​​dem at de kunne starte i hans hus. Så startede arbejdet.
De havde alt klar for deres fantasi var grænseløs, og navnet - det var den nemmeste del. Big Mouth blev afgjort.

Som tiden gik så de at alt blev større, og fra en lille forretningsidé kunne dette blive verdensomspændende. Og de gjorde det. De gjorde det umulige helt fra starten med egne hænder, med deres egne sind. Store faciliteter, store laboratorier, stor mund, store perspektiver, er i deres hjerter og deres sind endnu.
Men vigtigst af alt - deres store kærlighed går til alle dem, som nu er deres kunder.

Historien her, handler ikke om berømmelsen eller om de penge de tjener. Historien handler om, hvordan venner er vigtige, hvordan intet er umuligt - uanset hvilken bund man er på, og hvordan kommunikation mellem mennesker er vigtig. Og jeg lover dig - jeg kender de to store munde - dette er kun begyndelsen, og der vil komme meget mere.

 

Hvilken smag skal jeg vælge? 

Big Mouth har lavet et HAV af forskellige smagsvarianter, uanset om vi snakker de sukkersøde dessert væsker, friske og frugtige væsker, eller noget hvor man tænker "...what". Big Mouth har noget for enhver smag.

Er du mest til friske og frugtige kategori, kunne Fruity Punch, Unseen Strawberry Lime, Ice Tea Fruity Blend, eller Real Deal måske være værd at overveje. 
Hvis du mere er til den søde og desert agtige ende af smage, kunne Donut Cone Ice Cream, Strawberry Shortcake eller Bubble Waffle være værd at overveje. 

Uanset hvilken smag du vælger, hvilken smag du er til, er du altid velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl om hvordan du bruger produktet eller hvilket produkt du skal vælge. 

TIl sidst er der kun at sige - 

Rigtig god fornøjelse! 

Copyright © Damphuen.dk