Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Få vist sortiment og billeder ?

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin
§ 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkter & billeder

Shake'n'Vape Tobak

I vores Tobacco serie finder du et bredt udvalg af forskellige tobaksvarianter til din e-cigaret. Uanset om du er til pibetobak, tobakmiks, eller en ægte Virginia vil du helt sikker kunne finde noget for dig i denne serie. 
Et "Ryst og damp" sæt 10 ml kit består af 1 x 1ml aroma og 10 ml base som tilføjes i flasken med aroma.
Et 100 ml kit består af 10 ml aroma og 9 x base i ønsket nikotin styrke som alt bare blandes sammen for at få 100ml dampklar Classic e-juice, lige til at bruge sammen med din e-cigaret.

Base Indhold: 50% Vegetabilsk Glycerin (VG) - 50% Propylen Glycol (PG)

Aroma Indhold: Naturlige fødevaregodkendte smagsstoffer

Viser 1 - 11 af 11 varer

Viser 1 - 11 af 11 varer

Tobacco e-juice - shake it and vape it

Er du til Tobak smag, har du lige ramt guld åren.
Om du er til gode autentiske smagsvarianter, eller til de lidt mere eventyrfyldte smagsvarianter er der med sikkerhed en variant som passer til netop dine smagsløg, og som giver din damp-trang tilfredshed.

Hos Tobacco serien fra Juicem8, finder du masser af forskellige tobaksvarianter. De helt klassiske tobakvarianter som minder meget om den originale tobak (for eksempel Virginia eller American), og de lidt mere "spicede" tobaksvarianter som fås med forskellige former for hints af for eksempel vanilje eller karamel. 

 

Hvem kan bruge Tobacco serien? 

Alle som elsker tobaksmagen kan bruge Tobacco serien, men den er særligt henvendt til nystartede dampere som skal gå fra cigaretterne og over til e-cigaretten. Der kan det klart være en fordel at have den velkendte tobakssmag i sin e-cigaret. Tobacco serien er selvfølgelig også super velegnet til dig som ikke ønsker de komplekse og sukkersøde væsker, men bare vil have en helt simpel og klassisk tobak. Eventuelt med forskellige noter. 

Copyright © Damphuen.dk