Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Få vist sortiment og billeder ?

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin
§ 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkter & billeder

Vapeson e-juice

Vapeson e-juice er til alle dampere, og har en bred vifte af smagsindtryk og derfor er der med sikkerhed en smagsvariant til enhver smag, og med mange forskellige nikotin styrke muligheder. Det specielle ved Vapeson er at deres blandingsforhold er 30% VG og 70% PG, som betyder at væsken er lidt tyndere. Det er med til at give en lidt mere intens smag, en smule mere halskrads og lidt mindre damp.

Base Indhold: Vegetabilsk Glycerin (VG) & Propylen Glycol (PG)

Aroma Indhold: Naturlige fødevaregodkendte smagsstoffer

Blandingsforhold: 70% PG / 30% VG

Viser 1 - 7 af 7 varer

65,00 kr
25,00 kr
25,00 kr

Viser 1 - 7 af 7 varer

Vapeson er e-juice med nikotin klar til brug

Ingen hokus pokus, Vapeson e-juice er lige til at hælde i din tank og dampe med det samme.
Vælg en smagsvariant, vælg den nikotin styrke der passer dig bedst, og så er du klar til at dampe derud af.

Vapesons e-juice er lavet i blandingsforholdene 70% PG og 30% VG. Det betyder at væsken er lige dét tyndere, og at du får en mere fremtrædende smag, samt en smule mere halskrads og lidt mindre damp. Derfor er Vapeson e-juice helt perfekt i en cigaret autentisk e-cigaret.  

Vapeson kommer kun i 10 ml flasker, og kommer i en lille papæske med en 10 ml flaske med børnesikring og drypspids. 

 

Klassiske og lækre smagsvarianter

Vapeson holder det enkelt i forhold til smagsvarianter, og der er derfor ingen mærkelige navne og det hele er til at forstå når du skal vælge en smagsvariant fra Vapeson. 
Vapeson gør sig meget i tobak smage, og de har et bredt udvalg af forskellige typer tobak. Prøv for eksempel den super populære PR Tobacco, eller den lidt mere krydrede RY4 som er tobak med alle de rigtige tobaksnuancer, men med en sød kant af karamel og vanilje.  

Udover tobak, har Vapeson selvfølgelig også de fleste klassiske frugter, som for eksempel vandmelon, jordbær, eller en saftig fersken

Det er let at forstå hvad væskerne smager af, og man kan altid læse sig frem til smagen hvis man er i tvivl.

 

Hvem kan bruge Vapeson e-juice?  

Alle kan i princippet bruge Vapeson, men det er yderst velegnet til pod-systemmer, eller små AIO e-cigaretter. Grundet væsken er ekstra tynd, vil det måske ikke være helt optimalt at bruge på en sub-ohm tank. 
Masser af forskellige smagsvarianter og nikotinstyrker - selv helt uden nikotin, så alle højst sandsynligt kan finde noget de kan lide. 

Copyright © Damphuen.dk