Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Få vist sortiment og billeder ?

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin
§ 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkter & billeder

Nordik by Vapeson e-pods

Præfyldte pods fra Nordik by Vapson fås i 11 lækre smagsvarinter, samt 4 forskellige nikotinstyrker. Bemærk at Nordik by Vapson er e-pods som kun passer til Nordik by Vapson E-Pod Kit.

Disse pods er allerede fyldt med Vapeson væske fra fabrikken, så det eneste du skal gøre er at sætte podden i dit Nordik by Vapeson pod-system, og udskifte når den er tom for væske. Det bliver næsten ikke nemmere! 

Base indhold: Farmaceutisk propylen glykol og farmaceutisk vegetabilsk glycerin (evt. nikotin hvis man har valgt en variant med nikotin)

Aroma indhold: Naturlige ødevaregodkendte smagsstoffer

Blandingsforhold: 70% PG / 30% VG

Viser 1 - 5 af 5 varer

Viser 1 - 5 af 5 varer

Nordik by Vapeson e-pods? Hvad er det?

Producenten Nordik by Vapeson har udviklet et pod-system hvor der allerede er væske i de pods man køber. På den måde skal du ikke bekymre dig om at fylde e-juice i din tank eller at skifte coils. Du smider simpelthen bare podden ud når den er tom for væske og putter en ny i. 
Vær opmærksom på at disse præ-fyldte pods kun passer til Nordik by Vapeson pod-systemet.

Nordik by Vapeson pods kommer i pakker á 2 stk, og med 1,5 ml væske i hver. Væsken i disse pods er i blandingsforholdene 70% PG og 30% VG, og giver derfor en dampoplevelse som minder mest muligt om cigaretter, men en smule mere halskrads og en lidt mere intens smag.

Vælg den nikotinstyrke du ønsker, eller vælg uden nikotin. Der er masser af smagsvarianter at vælge imellem og der vil uden tvivl være en til netop dig. Vapeson gør sig meget i tobaks varianter som for eksempel den klassiske Tobacco, eller den velkendte Virginia Tobacco med noter af karamel og vanilje, men har også lækre frugtige pods du kan vælge som for eksempel blåbær eller frugtmix

 

Hvem kan bruge Nordik by Vapeson e-pods? 

Alle ejere af et Nordik by Vapeson pod-system kan bruge disse pods. De passer ikke i andre pod-systemer, og kan ikke bruges til andre. 
Hvis du ønsker det simpleste af det simpleste uden at skulle tænke på andet end at dampe, vil Nordik by Vapeson måske være et passende valg for dig. Det er vitterligt intet at tænke på, ikke en eneste knap, blot at suge i e-cigaretten.
 

Hvilken nikotinstyrke skal jeg vælge? 

Nordik by Vapeson e-pods er lavet i 4 forskellige nikotinstyrker, så der er noget for enhver smag. Nikotinstyrke er meget individuelt, og derfor må du vurdere dit eget nikotinbehov og prøve dig frem. Kommer du direkte fra cigaretterne, kan det anbefales at bruge 6-12 mg, alt efter hvilke og mange cigaretter du plejede at ryge dagligt. 

Dog er det noget man må prøve for at vurdere hvor vidt styrken passe dig. 

Copyright © Damphuen.dk