Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Få vist sortiment og billeder ?

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin
§ 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkter & billeder

Liqua E-Juice

Liqua e-juice er et super populært mærke indenfor dampklar e-juice, og de har et bredt udvalg af smagsvarianter og nikotinstyrker - mon ikke du kan finde en du kan lide? 

Viser 1 - 5 af 5 varer

35,00 kr
35,00 kr
35,00 kr
35,00 kr
35,00 kr

Viser 1 - 5 af 5 varer

Liqua e-juice

Liqua er et af de mærker af dampklar e-juice som vi fører, og er producenten bag en række dampklar e-væsker. Liqua e-juice er ret populært, og har et bredt udvalg af forskellige smagsvarianter. Liquas e-juice er i blandingsforholdene 50/50 VG/PG. Det vil sige at Liqua fungerer bedst sammen med små e-cigaretter som er beregnet til 50/50 væsker. 
Liqua e-væske fås kun i 10 ml flasker, og kommer i forskellige nikotinstyrker, 0, 6, 12 MG. 

Ved køb er væsken i en 10 ml flaske med skruelåg og børnesikring, samt en lille drypspids og indpakket i en lille papæske.  

Det kan være smart at købe disse små flasker, hvis man ikke er sikker på hvilke slags smage man kan lide, eller hvis man vil ud på nye smagseventyr. På den måde brænder man ikke inde med en masse væske man ikke kan lide. 

 

Hvad bruger man dem til? 

Dampklar væske fra Liqua bruges til naturligvis til at putte i e-cigaretten så det kan blive omdannet til damp. Liquas dampklare e-juice fås i forskellige nikotinstyrker og smagsvarianter, og er også praktiske til at afprøve forskellige smagsvarianter som man ikke er sikker på at ville kunne lide. 

 

Hvem kan bruge det? 

Alle kan bruge Liqua e-juice, men det er langt bedre egnet til pod-systemmer og mindre e-cigaretter grundet blandingsforholdene. De vil også kunne bruges på større e-cigaretter, men du kan risikere at opleve lækage problemer, at din tank vil bruge ekstremt meget væske, eller i værste tilfælde en brændt smag.

 

Om Liqua

Liqua er et mærke lavet af firmaet "Ritchy" som oprindeligt er startet i 2009 af to gutter med en drøm om at udfordre den status quo der er omkring cigaretter - Andrey og Max. I 2011 fik de to gutter en større vision, nemlig at blive en del af det globale damp marked, og kæmpede med næb og klør for at nå dertil. Det første skridt var at lancere deres eget e-juice mærke "Liqua", med et mål om at producere væske som kunne tilfredstille damperne hele dagen, og holde dem fra at falde tilbage til cigaretterne. De har nu opnået at få deres Liqua e-juice ud i hele 85 lande verden over. 

 

Copyright © Damphuen.dk