Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Få vist sortiment og billeder ?

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin
§ 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkter & billeder

E-Juice til din E-cigaret - Alle smage og nikotinstyrker

E-juice bliver også kaldt e-væske, ryge-væske, damp-juice, smag, rygeolie og en masse andre navne. Men det er altså det samme produkt der er tale om. E-væsken bliver fordamptet i coilen, og er derfor uundværligt hvis du skal dampe. Der findes mange forskellige former for e-juice, som skal vælges efter præferencer og udstyr.

Vi i Damphuen har et bredt og lækkert udvalg, af forskellige smage, styrker, mængder og konsistenser. 

Viser 1 - 80 af 96 varer

Fra 32,00 kr
Fra 223,00 kr
Fra 32,00 kr
59,00 kr
Fra 276,00 kr
59,00 kr
65,00 kr
59,00 kr
59,00 kr
59,00 kr
Fra 45,00 kr
Fra 276,00 kr
59,00 kr
Fra 276,00 kr
109,00 kr
Fra 276,00 kr
65,00 kr
Fra 276,00 kr
Ikke på lager
65,00 kr
65,00 kr
59,00 kr
59,00 kr
59,00 kr
59,00 kr
Fra 45,00 kr
Fra 276,00 kr
59,00 kr
109,00 kr
109,00 kr
59,00 kr
109,00 kr
109,00 kr
59,00 kr
59,00 kr
Fra 45,00 kr
109,00 kr
109,00 kr
59,00 kr
109,00 kr
59,00 kr
109,00 kr
59,00 kr
59,00 kr
109,00 kr
59,00 kr
59,00 kr
25,00 kr
25,00 kr
30,00 kr
30,00 kr
30,00 kr
109,00 kr
35,00 kr

Viser 1 - 80 af 96 varer

E-juice - Damphuen producerer også e-juice 

Vi går i Damphuen meget op i at udvikle os, også indenfor e-juice. Derfor har vi valgt at lave vores egen e-juice produktion, hvor at vi intenst arbejder på at skabe unikke smagsvarianter. Doseringsprocessen foregår fuldautomatisk af vores maskiner. 
Vi har lidt blandede serier af vores egen e-juice. Her kommer et lille indblik på nogle af dem:

 • Tobaks-serien: Tobakslignende produkter, som jo er oplagt at vælge, hvis du ønsker at gå fra røg til damp. Vores bedstsælger indenfor tobak-serien er absolut vores RY4

Hvad er e-juice?

E-juice har flere navne, og bliver blandt andet kaldt for e-væske, rygevæske, dampjuice, smag, væske og så videre. Væsken er super essentiel for overhovedet at kunne dampe, da det er væsken som bliver omdannet til damp i din tank.
E-væske findes i et væld af forskellige smage, mængder, farver, nikotinstyrker, og konsistenser. Når du vælger væske, er det en god idé at vælge efter hvad din tank er beregnet til.
På DampHuen.dk, er der et skema ved hvert produkt som viser specifikationerne. Der vil dér stå om din tank benytter 50/50 VG/PG (tynd) væske, eller 70/30 VG/PG (tyk) væske. Nogle tanke kan bruge begge dele. 

Væsker fås i mange forskellige størrelser. De fås helt ned fra 10ml, både i dampklar væsker og mini Shake'N'Vape kits, short-fill væsker i 50ml, 60ml, 70ml, 80ml, 120ml og hvis man blander selv kan man købe kits helt op til 500 ml nikotinvæske (eller 5000 ml nikotinfri væske) af gangen. Men alt det skal vi nok komme nærmere ind på.

Blandingsforhold - VG og PG 

Det er faktisk ret simpelt. E-væske består af:

 • Aroma
 • Vegetabilsk Glycerin (omtalt som VG
 • Propylen Glycol (omtalt som PG).

Når man snakker om 50/50 og 70/30, snakker man om mængden af VG/PG i væsken, så når man taler om 70/30, snakker man om væske med 70% VG og 30% PG.
VG er tykkere end PG, og er derfor sværere for coilen at fordampe. VG bruges til at lave damp, så jo mere VG der er i væsken, jo større og kraftigere en coil skal man bruge, og jo større, tykkere skyer får man. Hvis man bruger for tyk væske med en for lille coil, kan man opleve brændt smag fordi brænderen ikke kan nå at suge det ind, og den vil begynde at brænde ind i vattet, og det er dét der giver den grimme smag.

PG bærer smagen og giver "halskrads". Når man går ned på VG og op på PG, får man mindre damp, men en mere intens smag og lidt mere halskrads. Omvendt, får man mere damp og mindre halskrads når man vælger en væske med et højere indhold af VG. Det betyder dog ikke at man skal ned på smag, men der skal være mere aroma i væsken. Det er derfor at man får 2 aromaer med når man køber shake'n'vape i 70/30, og én aroma når man køber shake'n'vape i 50/50. 

Er e-væske farligt?

E-væske består som førnævnt af propylenglycol og vegetabilsk glycerin. Med hvad er disse to komponenter egentlig? og er de farlige?
Det korte svar er - nej. Hverken VG eller PG er bevist at være kræftfremkaldende, og er begge fødevaregodkendte.
Vegetabilsk glycerin er en farveløs, lugtfri, tyktflydende væske udvundet af vegetabilske fedtstoffer. Det optager nemt vanddamp fra omgivelserne og er derfor godt til at lave damp.
Glycerin bliver også brugt i blandt andet hudcremer og andre kosmetiske produkter på grund af de fugtighedsbevarende egenskaber, og bliver anvendt i fødevarer og drikkevarer som konserveringsmiddel og fugtighedsbevarende middel. 

Propylen glycol minder om glycerin, på den måde at det bliver brugt som fugtighedsgivende middel og opløsningsmiddel. Desværre har propylen glycol fået et skidt ry, fordi der engang var snak om at det var tilsat i kølevæske. Dette er ikke forkert - men misforstået. Propylenglycol har en giftig relativ som hedder ethylen glycol. Det er vigtigt ikke at forveksle de to. Ethylen glycol blev brugt i blandt andet kølevæske og andre steder som antifryse middel. Propylen glycol er mange steder brugt som et ugiftigt alternativ til ethylen glycol for eksempel i drikkevandssystemer.

Propylen glycol har e-nummeret E1520 og bliver brugt i blandt andet kager, pulversupper og revet ost for at undgå at produkterne klumper. 

Typer af e-væske

Der findes forskellige typer af væsker. Der findes for eksempel;

 • 10 ml dampklar væske
  Man kan købe små 10 ml flasker med dampklar væske, hvor man selv kan vælge smag og nikotinstyrke. Disse er typisk 50/50 eller tyndere, og egner sig derfor bedst til de små AIO e-cigaretter, pod-systemer eller lignende. Det kan være smart at købe dampklar væske hvis man er ny damper, og skal afprøve forskellige smage for at finde en smag der smager helt perfekt.
  Der er flere forskellige mærker som laver disse små væsker, og det er en smagssag hvad man synes er bedst. 
   
 • Shake'n'Vape kits
  Man må ikke sælge nikotinholdig væske i større mængder end 10 ml. For at kunne købe større flasker end 10 ml, kom begrebet Shake'n'Vape til.
  Det er faktisk super simpelt. Et Shake'n'Vape kit består (alt efter om det er 70/30 eller 50/50) af 8-9 x 10 ml flasker med nikotinbase i den styrke man har valgt, og 1-2 x 10 ml flasker med aroma, og en større flaske som kan indeholde 100 ml. Idéen er, at man hælder alle de små flasker med base og aroma op i den store flaske, ryster den grundigt, og så har man en stor flaske med dampklar væske. Udvalget af shake'n'vape er typisk også en del større, end ved 10 ml dampklar væsker. På den måde kan man lovligt købe større mængder nikotinvæske. Vil du lære mere, kan du tage et kig forbi vores Shake n Vape - Sådan gør du video på dampbloggen
   
 • Short-fill
  Short-fill væsker er nikotinfri væsker som allerede er lavet. Navnet "short-fill" kommer af, at der i flasken er lavet plads til en eller flere "nikotinboosters" som tilkøbes. Nikotin-boosters er faktisk bare 10 ml stærk nikotinbase som man putter i for at opnå en ønsket nikotinstyrke. De fleste short-fill væsker kan opnå en nikotinstyrke på 3MG, og nogle kan opnå en styrke på 6MG.

 • Selvbland
  Selvblanding er ikke så kompliceret som det lyder. Det minder rigtig meget om Shake'n'Vape, bortset fra at man hælder basen i fra en stor flaske frem for en masse små. Idéen er at man køber en stor mængde nikotinbase, som man blander op med den aroma man ønsker. Lidt ligesom at lave saftevand.
  Som tidligere nævnt, må man ikke sælge nikotinholdig væske i store mængder, så når du køber et "nikotin base-kit" (den store flaske med base) fungerer det lidt ligesom shake'n'vape. Du får én stor flaske, noget nikotinfri base, og nogle små flasker med nikotin som når de blandes sammen i den store flaske, opnår den nikotinstyrke man har købt.
  Aroma købes i forskellige størrelser, men de fleste er på 10ml. De fås i uendelig mange mærker, smage, og størrelser. Mange af short-fill mærkerne producerer også aroma til selvblanding af e-juice. Når man blander selv, blander man efter hvor meget VG/PG der er i basen. Som tidligere nævnt, skal man bruge mere aroma jo mere VG der er i væsken. Typisk vil man bruge 15-20% i en 70/30 blanding, hvilket vil sige at man kan få ca 50 ml færdig væske ud af en 10 ml aroma.
  Du kan få hjælp til at komme godt i gang med selvblanding ved at se videoen bland selv e-juice og e-væske, og læse vejledningen på vores dampblog. 

 

Hvilken e-juice skal jeg vælge?

Når du skal vælge e-juice, skal du finde ud af hvilken aroma du er ude efter, og hvilken nikotinstyrke du vil have. 
Aromaen er naturligvis en smagssag. Der findes uendelig mange forskellige slags, så det hjælper at indskrænke jagten med finde ud af om du vil have tobak, frugt, mint, slik eller noget helt andet. 
Når det handler om nikotinstyrke, handler det igen om smag og behag og om at prøve sig frem. Hvis man damper for vanen og hyggens skyld, kan det være fint med 3-4MG,  og har du et stort nikotin behov skal du måske op i 6-12MG. Jo mere nikotin der er i, jo mere kradser det også i halsen. Så selvom man har et stort nikotin behov, kan det stadig føles ubehageligt at dampe 12MG.
Kort sagt, handler det om at prøve sig frem og finde ud af hvad der er tilfredsstillende og behageligt at dampe.

Copyright © Damphuen.dk