Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

E-Pibe / E-Vandpibe - Bedre og sjovere alternativ til pibe 

En elektronisk pibe tager udgangspunkt i det vi kender fra den tradiotinelle pibe, ved sit mundstykke, skål og sin stingel. Dog skal dér ikke bruges tobak. Derimod skal dér blot påfyldes E-Juice, hvilket vil gøre det til en endnu sjovere oplevelse for dig at skifte fra pibe til E-pibe.

En elektronisk vandpibe fungere fuldstændig som værende en almindelig vandpibe, dog uden kul og tobak og derimod E-juice. Det eneste du skal være udstyret med er blot en traditionel vanpibe, hvorved du udskifter toppen med din E-vandpibe. 

Viser 1 - 3 af 3 varer

Aspire Proteus V1 E-vandpibe
449,00 kr
Aspire Proteus V2 E-vandpibe
549,00 kr
VapeOnly vPipe III
849,00 kr

Viser 1 - 3 af 3 varer

Hvad er en E-pibe/Vandpibe?

E-Pibe - hvad er det? 

En elektronisk pibe er ligesom en e-cigaret, en elektronisk version af en pibe. Dér skal også bruges væske, coils og strøm ligesom e-cigaretter. Nogle e-piber fås med en knap på pibehovedet, og andre har autosug. Det sjove ved at vælge en elektronisk pibe, i forhold til en ganske almindelig pibe vil være at du ligesom med vores andre elektroniske cigaretter kan gå ind og selv vælge hvilken smag du ønsker at dampe. Ganske enkelt kan du sidde med din e-pibe og selv vælge hvilken e-juice du ønsker at dampe. 

E-vandpibe - Hvordan fungere det?

En e-vandpibe bruger man i stedet for det traditionelle vandpibe hoved. E-vandpiben bruger to batterier, en coil og væske. Man sætter den som sagt på toppen i stedet for at putte et vandpibe hoved med tobak og kul på. Man putter coil og væske i sin e-vandpibe, og så kan man ellers suge i din vandpibe slange. E-vandpiben har autosug, så man bruger sin vandpibe fuldstændig som var det en normal vandpibe. 

Copyright © Damphuen.dk