Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Få vist sortiment og billeder ?

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin
§ 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkter & billeder

Dampblog med vejledning og videoguides af E-cigaretter 

Hos Damphuen går vi utrolig meget op i at hjælpe og yde en god service overfor vores kunder, både før og efter et køb. Vores videoguides som vi også har valgt at kalde for dampblogs, vil indholde lidt af hvert. Vi har valgt at fokuserer meget på at lave videoer og vejledning omkring sikkerhed og typiske fejl, da det som ny damper kan være en udfordring. Vejledningerne udføres af vores kompetente personale som sidder med mange års erfaring indenfor dampverdenen. 

Damphuen vejleder dig med din E-cigaret

Her på dampbloggen samler vi de typisk stillet spørgsmål dvs. at har vi et gentagene spørgsmål dér kommer i vores supportmail - Vil vi udfra dette spørgsmål lave en videoguide med vejledning. Sidder du med et spørgsmål du ikke kan finde et svar på, hverken på siden her eller i nogle af vores dampblogs - skal du være så hjerteligt velkommen til at kontakte os i vores supportmail [email protected] hvor vi vil besvarer dit spørgsmål hurtigst muligt.   

Copyright © Damphuen.dk