Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!

Få vist sortiment og billeder ?

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin
§ 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkter & billeder

eGo / 510 Batteri

Din elektroniske cigaret drives af et genopladeligt batteri. Desværre holder disse batterier ikke for evigt, og du vil derfor på et tidspunkt være nødsaget til at udskifte det. Selvom vores startpakker oftest leveres med 2 stks. batterier, så er det altid godt at have et ekstra.

199,00 kr
199,00 kr
179,00 kr
209,00 kr

Viser 1 - 5 af 5 varer

eGo / 510 batterier - et af de vedholdende

Denne type batterier har igennem mange år hjulpet mange rygere på vej mod dampverdenen, og er et af de få produkter som har formået at blive i dampverdenen. Disse batterier er blandt de aller nemmeste batterier, og er helt perfekte for en som aldrig har dampet før.

De fås i forskellige varianter, farver og med forskellige egenskaber, dog alle med mere eller mindre samme princip. Kun én enkelt knap og et gevind at forholde sig til, og det er præcis hvad der egner dem så godt til begynder dampere.
En af de praktiske ting ved disse, er at man kan altid have et frisk opladt batteri i lommen som du kan skrue din tank over på, hvis du skulle være så uheldig at gå tør for strøm ude i den store vide verden. 

Der er et fint udvalg af 510 / eGo batterier, som har fået sit navn på grund af connectoren på batteriet som enten hedder en eGo eller en 510 connector. Vær opmærksom på, at dette er to forskellige connectore, og at det derfor er forskellige tanke som passer på. Den bruges til at forbinde tanken som producerer den damp man inhalerer. 

Husk at være opmærksom på at når et batteri købes alene, vil det typisk være uden oplader. Nogle batterier benytter en helt almindelig mikro USB lader, men andre benytter en speciel ladet (eGo lader). 

Når det kommer til at skrue en tank på dit batteri, er der nogle forskellige tanke der ligesom batteriet, egner sig godt til helt grønne dampere.
En Kangertech CE4 tank, eller en Aspire ET-S ville uden tvivl være værd at overveje.

Udover batteri og tank, skal du også bruge e-juice for at kommer igang med at dampe.

 

Copyright © Damphuen.dk