Butik / Åbningstider Senest tilføjede produkter Restsalg Dampblog Kontakt | Bestil inden kl 17 så afsender vi samme hverdag!
new

Aspire K1 Plus

SIK ID: 00219-19-21300 Aspire - 1.9ml K1 Plus Tank

Endnu en tank fra Aspire, henvendt til mund-til-lunge damperne. Tanken kører på de standard Aspire BVC coils, men er også kompatibel med Aspire Spryte coils.
En klassisk og lækker mund-til-lunge tank som er nem at bruge og en godt valg, især for begyndere eller dampere som vil holde det simpelt.

89,00 kr inkl. moms
Beklager, dette produkt er ikke tilgængeligt i Danmark
Se forklaring (Video)
89DKK

Husk ekstra tilbehør

Aspire BVC Coils
Aspire BVC Coils
89,00 kr
Aspire Spryte BVC Coils
Aspire Spryte BVC Coils
89,00 kr
Kapacitet (ml)1.9
MaterialePyrex, Rustfrit stål
Justerbart AirflowJa
Påfyldnings MetodeTop
Suge TypeMTL (Mund Til Lunge)
Anbefalet BlandingTynd (50vg/50pg)
Connector510

Aspire K1 Plus

Her får du en simpel mund-til-lunge tank i ægte Aspire kvalitet, hvor sikkerheden som altid er i top. K1 Plus er kompatibel med BVC og Spryte coils. 
Tanken er børnesikret, både i toppen hvor der påfyldes væske, og i bunden hvor man skifter coilen. 

 

Ekstra specifikationer

Aspire K1 Plus tanken fylder ikke det helt store, men gør det super fint som mund-til-lunge tank, både for nybegynderen og for damperen som gerne vil holde det på et enkelt niveau. Tanken kan indeholde 1.9 ml væske, og er kun små 6 cm i højden.

 

aspire-k1-plus-str

 

Komponenterne i K1 Plus

Komponenterne i dette lille vidunder, er gudskelov ikke den vilde videnskab. Alligevel er den udstyret med et justerbart airflow, og en lækker drip tip i god kvalitet. 

 

aspire-k1-plus-komponenter

 

Påfyldning af Aspire K1 Plus

Påfyldning af væske på K1 Plus, er nemt, simpelt og hurtigt overstået. Påfyldningssystemet er børnesikret, så du ikke behøver at bekymre dig for om de små i hjemmet får adgang til din nikotin væske. 
For at fylde væske i tanken skal toppen trykkes ned mens den skrues af, og det giver dig adgang til det selv-"forseglende" påfyldningshul. Flasken skal skubbes igennem silikonen for at få væsken igennem. Når tanken skal lukkes igen, skal toppen ligeledes trykkes ned mens der skrues. 

 

Aspire-k1-plus-fyldning

 

Coil skift på Aspire K1 Plus 

 

Det er let og hurtigt at skifte coil på K1 tanken. Coil basen i denne tank er også børnesikret, så de små fingre ikke kan komme til. 
Tanken vendes på hovedet, og bunden skrues ud af tanken (ved samtidig at trykke ned, ligesom når man fylder væske i). Når bunden er skruet ud, skrues coilen ud af bunden (også ved at trykke ned) og der sættes en ny i. 

 

aspire-k1-plus-coil-skift

 

Indhold i kittet

  • 1 x Aspire K1 Plus tank 
  • 1 x 1.8Ω Nichrome 
  • 1 x Brugermanual 

Tilbehør

Aspire BVC Coils
89,00 kr
Aspire Spryte BVC Coils
89,00 kr

Indsend din bedømmelse

Varen er nu lagt i din kurv
Copyright © Damphuen.dk