Om Damphuen


Brian Mansfeldt

Founder


Brian Bech Løvgreen

Teamleder, Video & Support


Stig Walsted Hansen

E-juice Produktion & Video


Erdem Kekeç

Pakker & Butik


Jesper Andersen

Pakker & Butik


Ruben Ekelund

Pakker, Butik & Support


Christian Jensen

Webudvikler

Damphuen.dk blev stiftet i 2012 - og har lige siden haft en vision om at være de definitivt bedste til dét vi gør.

Vi forsøger ikke kun at yde en god kunderservice, men tværtimod stræber vi efter at definere hvad “god kundeservice” egentligt betyder. Alene denne årsag er grunden til at Damphuen kun har de absolut mest kvalificerede medarbejdere med mange års erfaring, der alle har en utrolig dyb passion for damp, og har et fælles mål om at gøre verden mere røgfri, og derved blive til er mindre usundt sted at være.

Vi ved at du som kunde altid vil have dine produkter så hurtigt det kan lade sig gøre, og derfor sender Damphuen naturligvis alle ordre helt frem til kl 17, så din ventetid holdes på et absolut minimum.

Damphuen prøver ikke kun alene at gøre det nemt at blive X-ryger, men også på at gøre det endnu sjovere at være damper. Derfor går vi højt op at have et fantastisk og ekstremt bredt udvalg af produkter, så vi har alt du nogensinde kunne få behov for som damper, så du kun behøver at lede ét sted.

Ganske enkelt, så kan Damphuen.dk uden at overdrive, love dig en gennemført service oplevelse du med garanti aldrig har set magen til før.

Der er kun én som Damphuen, og det er Damphuen!

Damphuen´s egen e-juice produktion

Damphuen v/WPS.DK
Rugvænget 19A, 1 sal
2630 Taastrup
CVR: DK32722954